ΑθλητισμόςΑρχείο

Πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις ο 10χρονος Αργείος Θ. Μητσάκος

Μια πολύ μεγάλη αγωνιστική επιτυχία για το τένις της Αργολίδας σημείωσε ο μικρός αθλητής του “ΡΗΓΑ” Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας Θοδωρής Μητσάκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2014 για παιδιά κάτω των 10 ετών, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στις εγκαταστάσεις του Μαραθώνα.

Ειδικότερα, ο μικρός τενίστας των ακαδημιών του Athlisis Tennis Club αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας, αφού στον τελικό της διοργάνωσης, που έγινε την Τρίτη 1 Ιουλίου, επικράτησε του αντιπάλου του Παναγιώτη Τσεκούρα ( Πεύκη Γ. Καλοβελώνης ) με 62.
 

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε το Σάββατο, συμμετείχαν 78 παιδιά από ολόκλρη την Ελλάδα και ο αθλητής μας χρειάστηκε να παίξει 7 παιχνίδια μέχρι τον μεγάλο τελικό της Τρίτης.

Η διοίκηση του ομίλου και οι προπονητές συγχαίρουν δημόσια τον αθλητή τους Θοδωρή Μητσάκο για την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του εύχονται υγεία και δύναμη για την συνέχεια. Επιπλέον, ευχαριστούν τους γονείς του Θοδωρή για την εμπιστοσύνη, την στήριξη στο προπονητικό team και την πολύ καλή συνεργασία .