ΚοινωνίαΑρχείο

Σειρά του Άργους να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Σερβία

Έπειτα από το Ναύπλιο, τώρα ήρθε και η σειρά του Άργους να στείλει την ανθρωπιστική του βοήθεια προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Σερβία. Με πρωτοβουλία του Ερυθρού Σταυρού Άργους συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία τώρα βρίσκονται καθ οδόν.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μέχρι σήμερα έχει αποστείλει 4 ανθρωπιστικές αποστολές με προορισμό το Σεράγεβο ( Βοσνία-Ερζεγοβίνη) και το Βελιγράδι ( Σερβία).
 

Μεταφέρθηκε ανθρωπιστική βοήθεια πάνω από 95 τόνους με τρόφιμα,ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης,είδη καθαριότηταςπρος τους πληγέντες πλημμυροπαθείς των δύο βαλκανικών χωρών,σε συνέχεια των καταστροφικών πλημμυρών που άφησαν πίσω τους μεγάλο αριθμό θυμάτων και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στις υποδομές.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Άργους επιθυμεί να εκφράσει ιδιαίτερα τις θερμές του ευχαριστίες προς τους συμπολίτες μας που απέστελναν συστηματικά ανθρωπιστικό υλικό όλο το προηγούμενο διάστημα,εκφράζοντας στην πράξη το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης.