ΑθλητισμόςΑρχείο

Μετά τον βατήρα είχαμε και πλημμύρα στον Άγιο Κοσμά (Βίντεο)

Μετά τον σπασμένο βατήρα την περασμένη Πέμπτη στο καταδυτήριο που κόντεψε να στοιχήσει τη ζωή στον πρωταθλητή Μιχάλη Φαφαλή, ακόμη ένα περιστατικό φανερώνει την εγκληματική εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά που δείχνουν να βουλιάζουν χωρίς σωσίβιο… Η σαββατιάτικη μπόρα είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει η οροφή στο κλειστό!

Οι εγκαταστάσεις στίβου του συγκροτήματος μετατράπηκαν μέσα σε λίγα λεπτά από κανονικό σε υγρό στίβο! Στο βίντεο της πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου, το οποίο δημοσίευσε ο ΣΕΓΑΣ, είναι ολοφάνερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οροφή. Το νερό μπαίνει με μεγάλη ορμή στις εγκαταστάσεις, που ουσιαστικά είναι τελείως απροστάτευτες. 

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός που είχε επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις μία μέρα μετά το περιστατικό με τη θραύση του βατήρα, ζητώντας μάλιστα και τις παραιτήσεις της διοίκησης, βλέπει τώρα ένα ακόμα περιστατικό να τεκμηριώνει την εικόνα εγκατάλειψης των εγκαταστάσεων στις οποίες προπονούνται οι πρωταθλητές μας. Μία κατάσταση η οποία σίγουρα δεν τιμά τη χώρα μας…