Αρχείο

Πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση των κατοίκων του Ανυφίου

Προς  1)   Τους κατοίκους.
          2)   Τους Τοπικούς Συμβούλους.
          3)   Μ.Μ.Ε.
 
      Υπ’ όψιν Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.
      Κοιν. Γραφείο Δημάρχου Ναυπλιέων & γραφείο υποστήριξης αιρετών οργάνων του Δήμου Ναυπλιέων. 
              
Με την υποχρέωση, όπως λάβουν μέριμνα, ώστε να ενημερώσουν τα Μέλη του Τ.Σ. Ανυφίου την ύπαρξη της παρούσης, λόγω έλλειψης γραμματειακής υποστήριξης του Τ.Σ. Ανυφίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Ανυφίου.
Έχοντας υπόψη.
Τις διατάξεις των άρθρων 214 του ν.3463/2006 & του 85 παρ. στ του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα ,όπως Κυρώθηκε δια του νόμου 3852/10 (ΦΕΚ 87-Α).
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ 
Στην 1η δημόσια Διαβούλευση των κατοίκων της Τ.Κ. Ανυφίου που θα πραγματοποιηθεί την 14η του μηνός Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 μ.μ. στο κατάστημα του κ. Αδριανού Κουρμπούζου, για παρουσίαση-δημοσιοποίηση των (2) δύο θεμάτων που είναι προς δημόσια διαβούλευση.
                                        
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ
Δημόσια διαβούλευση 1η: Χάρτα του Πολίτη.  
Δημόσια διαβούλευση 2η: Κανονισμός κοιμητηρίων
                        Ανυφίου.
 
Περί της Δημόσιας Διαβούλευσης: Καλούνται οι κάτοικοι της Τ.Κ. Ανυφίου, όπως λάβουν γνώση, των θεμάτων και όπως διαμορφώσουν μέσω της συμμετοχής τους το τελικό κείμενο των 2 θεμάτων που έρχονται σε συζήτηση.
Τα προτεινόμενα κείμενα θα αναρτηθούν στα τοπικά blogs στα καταστήματα της Τ.Κ. Ανυφίου στο www.anufi.gr.gg και σε δημόσιους χώρους του ευρύτερου οικισμού, παρακαλούνται οι κάτοικοι όπως συμμετάσχουν στην διαμόρφωση των τελικών κειμένων.
Οι οποιες γνώμες μπορούν να αποστέλλονται στα mail: [email protected] / [email protected] τα σχόλια με ύβρεις και τα ανώνυμα μηνύματα θα διαγράφονται, επίσης οι κάτοικοι μπορούν να τοποθετηθούν εγγράφως ή και προφορικώς μέχρι την, βλέπε παρά κάτω.
Το πρώτο ραντεβού ολοκλήρωσης των προτάσεων θα γίνει μέχρι 20 Αυγούστου στο ίδιο σημείο και ώρα 20:00 μ.μ.
 
Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.