ΟικονομίαΑρχείο

Επιδοτούμενο πρόγραμμα διαδικτυακών μαθημάτων “Ολοι Μαζί”

Η Φιλανθρωπική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” σε συνεργασία με γνωστό διαδικτυακό φροντιστήριο ξεκινούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρόγραμμα επιδοτούμενων διαδικτυακών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου για την σχολική χρονιά 2014-2015.

Μετά την περσινή επιτυχία του προγράμματος και την αυξημένη ζήτηση από μαθητές σε όλη την Ελλάδα, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» επιδοτεί το 50% του κόστους όλων των μαθημάτων για τα οποία θα δημιουργηθούν τμήματα. Η επιδότηση αφορά μαθητές οικογενειών με οικονομικές δυσχέρειες σε όλη την Ελλάδα και όλους τους μαθητές που διαμένουν σε παραμεθόριες περιοχές.

Τα μαθήματα αφορούν μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου σε όλα τα μαθήματα του σχολείου και πραγματοποιούνται μέσω της εύχρηστης, ειδικής πλατφόρμας διαδικτυακής διδασκαλίας του φροντιστηρίου. Η παράδοση των μαθημάτων γίνεται από έμπειρους καθηγητές.

Το πρόγραμμα ισχύει για εγγραφές έως τις 31 Αυγούστου 2014. Από εκεί και πέρα οι αιτήσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση, για όλες τις κατηγορίες.

Για ερωτήσεις σχετικά με την διαθεσιμότητα θέσεων στα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΜΚΟ «ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ» και την δράση μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 6981072600 (10.00πμ-16.00μμ) ή στο info@oloimazi.org

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της οργάνωσης, ενημερωθείτε για τις δράσεις του και γίνετε μέλη: oloimazi.org