ΑθλητισμόςΑρχείο

Ήξεις αφήξεις στον Παναργειακό. Έφυγε ο Καλιτζάκης…

Κέντρο διερχομένων αλλά και αποχωρήσαντων έχει καταντήσει ο φετινός Παναργειακός, που μέσα σε λίγους μήνες έχει αλλάξει τρεις φορές διοίκηση, δύο φορές προπονητή, παίχτες έρχονται και φεύγουν συνέχεια, ενώ και οι παράγοντες, όπως είναι φυσικό, αλλάζουν κι’ αυτοί κάθε που αλλάζει η διοίκηση.

Ένας από τους πολλούς που πριν καλά καλά προλάβουμε να τον δούμε, μας κούνησε μαντήλι, είναι και ο παλαίμαχος σκληροτράχηλος αμυντικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Γιάννης Καλιτζάκης. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας, ο Ελληνοαυστραλός με ρίζες από το Άργος Νίκος Ρονιώτης, δείχνει να εμπιστεύεται τον προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, που ήταν επιλογή της προηγούμενης διοίκησης, αλλά δεν έκανε το ίδιο και με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Καλιτζάκη. 

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Παναργειακού επιβεβαιώνει την απομάκρυνση Καλιτζάκη, αποδίδοντας την λύση της συνεργασίας σε οικονομικούς λόγους. Όπως ακριβώς αναφέρει:

Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τον κο Γιάννη Καλιτζάκη, όπου κατείχε την θέση του τεχνικού Διευθυντή, λόγω οικονομικής ασυμφωνίας και του εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία. Η νέα διοίκηση της ομάδας προσπάθησε να έρθει σε συμφωνία με τον κο Καλιτζάκη αλλά οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.

Η νέα νόμιμη διοίκηση της ομάδας, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η οποιαδήποτε συμφωνία να είναι η πιο συμφέρουσα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, για τον Παναργειακό. Η ομάδα έχει αλλάξει σελίδα και οποιοδήποτε εμπόδιο στην πορεία της προς την άνοδο, δεν την πτοεί. Οι διοίκηση του Παναργειακού, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει τον αξιόλογο προπονητή της, Λουτσιάνο ντε Σόουζα και τους παίκτες της, που με την σειρά τους εργάζονται με επαγγελματισμό και αγάπη για την ομάδα. Η δύναμη του Παναργειακού πηγάζει από τη βάση του που είναι ο λαός του, οποιαδήποτε ασύμφορη πρόταση δεν γίνεται αποδεκτή!”