ΟικονομίαΑρχείο

11 εποχικές προσλήψεις στον Δήμο Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων προκηρύσει 11 θέσεις εργασίας, για την κάλυψη εποχικών αναγκών στον τομέα της πυροπροστασίας και της αποκομιδής απορριμμάτων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Μετά α) το υπ αρ 18969/9-5-2014 εγγρ. του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο επιτρέπει κατ εξαίρεση προσλήψεις εποχιακού χαρακτήρα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4257/2014 β) την υπ αρ 190/2014 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου η οποία έλαβε νομιμότητα με το υπ αρ πρωτοκ. 47139/1669 από 19-6-2014, την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, -ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ-, για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας του Δήμου Ναυπλιέων, ΕΝΔΕΚΑ 11 ατόμων, (7 εργατών γενικών καθηκόντων κατηγορίας & κλάδου ΥΕ-16, 4 οδηγών απορριμματοφόρου, για κάλυψη των εκτάκτων – κατεπειγουσών αναγκών πυρασφαλείας-πυροπροστασίας. 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)

Υπηρεσία

Έδρα υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός

ατόμων

ΠΙΝΑΚΑΣ Β: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ (ανά κωδικό θέσης)

Κωδικός θέσης

Τίτλος σπουδών και

λοιπά απαιτούμενα (τυπικά & τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Δήμος  Ναυπλιέων

Ναύπλιο

ΥΕ Εργατών  πυροπροστασίας

2 μήνες

7

Δήμος Ναυπλιέων

Ναύπλιο

ΔΕ-29 ΟΔΗΓΩΝ απορριμματοφόρων

2 μήνες

4

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ: Με βάση το κριτήριο της εντοπιότητας οι υποψήφιοι κατατάσσονται με την εξής σειρά:

(1)       Προηγούνται οι δημότες του Δήμου Ναυπλίου  (Α’ βαθμός εντοπιότητας)

(2)       Έπονται οι δημότες των υπολοίπων  Δήμων  του Νομού Αργολίδας  (Β΄ βαθμό εντοπιότητας)

          (3)   Έπονται οι  μόνιμοι κάτοικοι όλων των Νομών της Χώρας  (Γ΄ βαθμός εντοπιότητας)

401   εργατών καθαριότητας

  Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα (άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/1997).

Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να έχουν τη φυσική καταλληλότητα για το εργασιακό αντικείμενο.

Δύναται ελλείψει Ελλήνων υποψήφιων να καταθέτουν αίτηση Ευρωπαίοι πολίτες, ΚΑΙ πολίτες άλλων Ευρωπαϊκών κρατών που επιθυμούν να εργαστούν αρκεί να κατέχουν την Ελληνική γλώσσα.  

402  οδηγοί

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

  α) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ειδικοτήτων: (α) Τεχνικού Αυτοκινήτων Οχημάτων ή (β) Εκπαιδευτή Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων ή Πτυχίο Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών ΤΕΕ ειδικότητας Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου ή Απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου τμήματος Μηχανικών Αυτοκινήτων ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανών Αυτοκινήτου ή Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ του ν. 1346/1983 ειδικότητας Μηχανοτεχνίτη Αυτοκινήτου ή συναφούς ειδικότητας,

β) Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας & ανώτερης.

Από τους υποψήφιους οδηγούς  θα προηγηθούν 2 οδηγοί που θα έχουν την ικανότητα οδήγησης σκαπτικών μηχανημάτων τύπου JCB ΚΛΠ για την διάνοιξη ζωνών πυροπροστασίας, καθαρισμό χειμάρρων κλπ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ  ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ

 

Οι υποψήφιοι  πρέπει να είναι ηλικίας από  18  έως  65  ετών και να έχουν φυσική καταλληλότητα.

Ως αξιολογούμενη εμπειρία για την ειδικότητα των Εργατών Πυροπροστασίας (ΥΕ) λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε οποιαδήποτε καθήκοντα.

Ως αξιολογούμενη εμπειρία στην κατηγορία ΔΕ-29 οδηγών, λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση (που αποδεικνύεται από την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη) σε καθήκοντα οδηγού με δίπλωμα κατηγορίας.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ναυπλίου Βασιλέως Κωνσταντίνου 34 Τ.Κ. 21100, απευθύνοντας την στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού (υπεύθυνος κος Αλεξίου Γεώργιος  τηλ. επικοινωνίας: 27523-60926).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πενθήμερη και αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου και τα 5 ΚΕΠ  του Δήμου έως την  ΤΕΤΑΡΤΗ  03 – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ -2014.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση (Βασιλέως Κωνσταντίνου 34).