ΚοινωνίαΑρχείο

Ο Καμπόσος συγχαίρει όσους πέτυχαν στις πανελλαδικές

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος μεταφέρει τα συγχαρητήριά του σε όλα τα παιδιά του Δήμου Άργους-Μυκηνών που κατάφεραν να εισαχθούν στα ΤΕΙ και ΑΕΙ της χώρας, μετά την ανακοίνωση των πρόσφατων αποτελεσμάτων. Ως γονιός και λειτουργός μέσης εκπαίδευσης και ο ίδιος, γνωρίζει από πρώτο χέρι τον κόπο και την προσπάθεια που καταβάλουν αυτά τα παιδιά ώστε να επιτύχουν να μπουν σε κάποια σχολή.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του: 
“Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων εξετάσεων, θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ, όλα τα παιδιά του δήμου μας, που κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Γνωρίζω και σέβομαι, την τεράστια προσπάθεια που έκαναν αυτά τα χρόνια όλα τα παιδιά, μαζί και οι οικογένειες τους σε μια περίοδο δύσκολη για όλους. Ως γονιός, μπορώ να αντιληφθώ την αγωνία που πέρασαν οι οικογένειες των παιδιών και θα ήθελα να ευχηθώ αυτή η επιτυχία, να είναι η αρχή για μια λαμπρή πορεία. Επίσης εύχομαι στους γονείς των νέων φοιτητών, να έχουν δύναμη, υπομονή και να στηρίξουν τα παιδιά τους με όλες τους τις δυνάμεις. 

Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν να πετύχουν στις εξετάσεις, να τα επιβραβεύσω για την προσπάθεια και να τους επισημάνω, πως κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Με επιμονή, δουλειά και αφοσίωση , η επιτυχία είναι δεδομένη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στον αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων.

Καλή δύναμη σε όλους 
Δήμαρχος Άργους –Μυκηνών 
Δημήτρης Καμπόσος”