ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Η απάντηση Καμπόσου στον Κοδέλα για τις προσλήψεις στην ΑΣΠΑΙΤΕ

Σε απάντηση της ανακοίνωσης του κ. Κοδέλα για το θέμα της ΑΣΠΑΙΤΕ, το γραφείο τύπου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Προφανώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει καταλάβει ακόμη, ότι η δύναμη του δημάρχου Άργους Μυκηνών είναι ο ίδιος ο λαός. Το 62% που έλαβε στις πρόσφατες εκλογές, του δίνει την τεράστια δύναμη και ανεξαρτησία, να συγκρούεται με την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση όταν αυτοί θίγουν τα συμφέροντα του τόπου μας.

Η «περίφημη» ερώτηση Κοδέλα περί φωτογραφικών διατάξεων για την ΑΣΠΑΙΤΕ και η λασπολογία εναντίον της σχολής, πριν καν αυτή προλάβει να εγκατασταθεί, στόχο έχει να πλήξει την λειτουργία της και κατ’ επέκταση να μην επιτύχει το στόχο της στο Άργος.

Αν έκανε τον κόπο να τηλεφωνήσει στην γραμματεία της σχολής θα έβλεπε πως έχουν γίνει 90 αιτήσεις για 6 θέσεις.

Ας αφήσει λοιπόν τα περί Σαμαρά και Τσίπρα ο κ. Κοδέλας. Αν θέλει το κόμμα του να ξεκολλήσει από το ποσοστό που έχει χρειάζεται πολύ δουλειά και όχι ψεύδη και προσπάθειες εντυπωσιασμού.

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ήρθε στο δήμο Άργους Μυκηνών μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια και αποτελεί ομολογουμένως μια τεράστια επιτυχία για τον τόπο μας. Αναρωτιόμαστε βέβαια γιατί ο κ. Κοδέλας δεν καταδέχτηκε να έρθει ούτε στην παρουσίαση της που έγινε στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο Άργους. Γιατί άραγε;; Μήπως αντιπολιτεύεται τον δήμο Άργους-Μυκηνών ο κύριος Κοδέλας;;;”