ΑθλητισμόςΑρχείο

4ο Τουρνουά Beach water polo στο Ναύπλιο

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά τουρνουα beach water polo στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του ομίλου στις 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή στις 11 το πρωί. Σε σχετικό κείμενο στην σελίδα του στο Facebook αφήνει και κάποιες αιχμές για άλλα αθλητικά σωματεία της περιοχής, που όπως ισχυρίζεται, απολαμβάνουν ίσης μεταχείρισης, χωρίς να παρουσιάζουν ανάλογη δραστηριότητα.

Όπως ισχυρίζεται ο ΝΟΝ: 

“Ο ΝΟΝ προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική χρονιά, έχοντας πάντα υπόψη του πώς λειτούργησε η πισίνα τα τελευταία 4-5 χρόνια. Και λίγο πριν το τέλος της σαιζόν, ο ένας σύλλογος κάνει βαρκάδες και ψήνει σουβλάκια, ο άλλος κάνει γυμναστικές επιδείξεις, ο τρίτος φτιάχνει παλάτια σε αμμουδιές και ο τέταρτος τίποτα – δεν υπάρχει κανένας λόγος!!

Και εμείς, ως ΝΟΝ, πανελλήνια πρωταθλήματα και ημερίδες κολύμβησης, πανελλήνια πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης, εβδομάδες water polo, 4ο συνεχόμενο τουρνουά beach water polo!!!

Μήπως κάνουμε κάτι λάθος, επειδή αγαπάμε τον υγρό στίβο και προσπαθούμε να τον ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο στην πόλη μας; Γιατί όλοι μας βλέπουν και μας αντιμετωπίζουν με την ίδια λογική και τα ίδια κριτήρια!!!

Ας είναι λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!

Beach water polo την Κυριακή 14/9 και ώρα 11.00 π.μ. στις θαλάσσιες εγκαταστάσεις του ΝΟΝ για 4η συνεχόμενη χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φτιάξτε την ομάδα σας και ελάτε!!!!!!!

Σας περιμένουμε όλους!!!!!!!!!!!!

SWIM —– PLAY ——- ENJOY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”