ΑθλητισμόςΑρχείο

Στους κορυφαίους προπονητές Ταεκβοντό ο Νίκος Κανέλλος του ΓΑΣ Άργους.

Στη Κέρκυρα, πραγματοποιήθηκε το 1st ETU COACH LICENCE SEMINAR 5 – 7 SEPTEMBER CORFU, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Κορυφαίες μορφές και προσωπικότητες, από το χώρο του Ταεκβοντό, είχαν την ευκαιρία να διδάξουν και να ενημερώσουν τους προπονητές, για ότι πιο σύγχρονο και αναβαθμισμένο πρόγραμμα λειτουργεί στο άθλημα, με γνώμονα πάντα, τις Ολυμπιακές προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Ανάμεσα στους διδάσκοντες ήταν ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαιτησίας Chakir Chelbat, ο Philippe Bouedo, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιτροπής αγώνων, όπως επίσης και ο Dr. Ioannis Theodorakis,ο οποίος επιμελήθηκε το Presentation 1st Aid – ETU Coaches Seminar Corfu Island.
 

Ο Νίκος Κανέλλος, προπονητής του συλλόγου Άργους, εδώ και 23 χρόνια, ήταν παρών σε αυτό το γεγονός.

Ο Αργείος προπονητής, που συμμετείχε με άλλους 120 καταξιωμένους συναδέλφους του από όλη την Ευρώπη, δήλωσε ότι, για να υπάρξει επιτυχία και σημαντικό έργο στο χώρο μας, απαιτείται συνεχή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός και αυτόν ακριβώς το σκοπό είχε το συγκεκριμένο σεμινάριο.

Η Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ομοσπονδία, χωρίς κανέναν εφησυχασμό, κάνουν έναν αδιάκοπο αγώνα, προκειμένου το Ταεκβοντό, να αναρριχηθεί και να παραμείνει στη κορυφή των Ολυμπιακών αθλημάτων.