Αρχείο

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο Voucher για ανέργους από 25 έως 29 ετών

Aπό το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 
ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Οικονομική ενίσχυση έως 2.550 ευρώ, 
με πρακτική άσκηση  και προοπτική μόνιμης εργασίας

Επωφεληθείτε … έως τις 20 Σεπτεμβρίου!!!

Ενημερωθείτε τώρα στο τηλ.6976814650

Με τη συνδρομή του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Ναυπλίου (Αγαπητού 1)

εξασφαλίζετε την ορθή υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας

Παρατείνεται έως την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου, 23.59, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τους ανέργους από 25 έως 29 ετών, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Επιταγή Εισόδου» στην αγορά εργασίας, που περιλαμβάνει κατάρτιση και εργασία σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Η παράταση κρίθηκε αναγκαία λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου αριθμού των ενδιαφερομένων να υποβάλουν αιτήσεις για τη συμμετοχή τους στο παραπάνω πρόγραμμα, το οποίο (ενδιαφέρον) είχε ως συνέπεια την υπερφόρτωση του συστήματος του ΟΑΕΔ. 

Παράλληλα, κανονικά συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων των ανέργων ηλικίας 18-24 για το δεύτερο πρόγραμμα Επιταγής Εισόδου, που εκπνέει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται ότι όλοι οι άνεργοι της Αργολίδας μπορούν πλέον να απευθύνονται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ στο Ναύπλιο (τηλέφωνο 6976814650, e-mail: kapodistriako@outlook. com) που  ξεκινά στο νέο του εκπαιδευτικό κέντρο, στην οδό Αγαπητού 1 (πρώην ΟΑΕΔ-πίσω από το κατάστημα Γερμανός), την υλοποίηση των προγραμμάτων κατάρτισης όλων των ανέργων.

Αναλυτικές πληροφορίες 

-στο τηλέφωνο 6976814650

-e-mail: kapodistriako@outlook. com
-Διεύθυνση: Ναύπλιο, Αγαπητού 1