ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ανατροπή στο Άργος! Ο Κανέλλος παίρνει τη θέση του Καμπόσου

Εκδικάστηκε σήμερα (23/9/2014) η ένσταση που είχε κάταθέσει ο Νικόλαος Κανέλλος εναντίον του Παναγιώτη Καμπόσου, σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Άργους-Μυκηνών. Το εκλογοδικείο αποφάσισε να ανατρέψει την σειρά εκλογής των συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο Άργους-Μυκηνών, και έτσι ο κ. Κανέλλος μπαίνει στο δημοτικό συμβούλιο στη θέση του κ. Καμπόσου. Σε παρόμοια υπόθεση συμβούλων στο Ναύπλιο, η ένσταση του κ. Ζέρβα απερίφθη και η σύσταση του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει ως έχει.

Συγκεκριμένα, έγινε δεκτή ένσταση στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ναυπλίου (Εκλογοδικείο), που είχε υποβάλλει ο δικηγόρος κ. Παναγιώτης Μπέσκας για λογαριασμό του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Νικολάου Κανέλλου κατά του κ. Παναγιώτη Καμπόσου. Με την ένσταση αυτή αφαιρέθηκαν ψηφοδέλτια του κ. Καμπόσου, ενώ προστέθηκαν άλλα στον κ. Κανέλλο.

Ο τελικός αριθμός ψηφοδελτίων είναι Κανέλλος 1070, Καμπόσος 1063 και μετά την απόφαση ακυρώνεται η εκλογή του κ. Καμπόσου που είχε ανακοινωθεί ως τελευταίος δημοτικός σύμβουλος και μένει πρώτος επιλαχών. Ο κ. Κανέλλος είναι πλέον δημοτικός σύμβουλος Άργους – Μυκηνών και αναμένεται να ορκιστεί σύντομα, αφού η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστή.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση είναι τελεσίδικη ακόμη και αν ο Παναγιώτης Καμπόσος συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα και δικαιωθεί σε επόμενο δικαστήριο.