ΑθλητισμόςΑρχείο

Ήττα για την Ερμιονίδα στην πρεμιέρα της για το Κύπελλο

Την ήττα γνώρισε η Ερμιονίδα στο πρώτο παιχνίδι από τα τρία που είναι να δώσει για το κύπελλο Ελλάδος με 4-1 από την Βέροια.

Η ομάδα της Βέροιας ήταν το φαβορί και το απέδειξε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι στην Ερμιονίδα που αποκομίζει εμπειρίες από την διοργάνωση όντας η παρθενική της εμφάνιση στους 32 του θεσμού.

Ο Ντουμίτρου ήταν αυτός που άνοιξε τον “χορό” των τερμάτων για τους γηπεδούχους και ο ίδιος παίκτης στο 28′ έκανε το 2-0, που αποτέλεσε και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 69′, ο Κάμπορα διαμόρφωσε το 3-0 για την Βέροια, τρία λεπτά μετά ο Βλαχόπουλος μείωσε για την Ερμιονίδα, για να έρθει ο Γεωργιάδης και να κάνει το 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΒΕΡΟΙΑ: Τζίνάρ, Βέρτζος, Όστοϊτς, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Παυλίδης (66′ Καλτσάς), Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κατίδης (55′ Μπατιόν), Ντουμίτρου (54′ Κάμπορα).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πουρής, Παπανικολάου, Λίτσης (48′ λ.τ. Μουσταφίδης), Ιασωνίδης, Τζάνης, Κιοσσές, Σβόγιτς, Συμελίδης, Παβίσεβιτς (46′ Τάπε), Βλαχόπουλος, Καραδέμητρος (46′ Στοϊμίροβιτς).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Απόλλων Σμύρνης και Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι 2-2.