ΑθλητισμόςΑρχείο

Ο Τίμος Καβακάς στον πάγκο του Παναργειακού

Ο 41χρονος Τίμος Καβακάς είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Λουτσιάνο στον πάγκο του Παναργειακού. Ο νεαρός ταλαντούχος προπονητής καλείται να οδηγήσει την ομάδα του Άργους στην άνοδο στην Β’ Εθνική, που είναι και ο βασικός στόχος τη φετινή σεζόν, παίζοντας παράλληλα και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο νέος προπονητής του Παναργειακού ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Λεωνίδιο, Καβάλα, Πατραϊκό, Βέροια και Αετό Σκύδρα. Από τον τελευταίο σταθμό της ποδοσφαιρικής του πορείας ξεκίνησε και την προπονητική του Διαδρομή. Ακολούθησε η Βέροια με την οποία κατέκτησε την άνοδο από την Γ’ στη Β’ Εθνική και στη συνέχεια ο Πλατανιάς.

Στις 9 Ιανουαρίου του 2013 επέστρεψε στην ΑΕΛ μετά από περίπου 1,5 χρόνο, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής. Το καλοκαίρι του 2011 είχε επιλέγει από τον Κρις Κόουλμαν για το πόστο του άμεσου συνεργάτη, στο οποίο παρέμεινε 4 μήνες και αποχώρησε πριν από την έναρξη του περσινού πρωταθλήματος επιστρέφοντας στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανιά. Με την ομάδα της Κρήτης ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα διατηρώντας την στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα μέχρι την αποχώρησή του τον Μάρτιο του 2012. Λίγες εβδομάδες μετά ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας με την οποία πέτυχε την παραμονή στη Super League. Το καλοκαίρι του 2012 ανέλαβε την ΑΕΛ Καλλονής στο τιμόνι της οποίας παρέμεινε μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου του ‘12. Έχει εργαστεί ακόμα σε Τρίκαλα , Παναχαϊκή και Λαμία στην οποία πήγε τον Φεβρουάριο το 2014.