ΑθλητισμόςΑρχείο

Καρφώνει τον Μπρέσκα ο Καβακάς

Δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις για το θέμα της αποχώρησης του Μάριο Μπρέσκα, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε ο προπονητής της ομάδας Τίμος Καβακάς σήμερα το μεσημέρι.

Ο Τίμος Καβακάς ανέφερε πως εκτιμά το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Μάριο Μπρέσκα και δικαιολόγησε την περιορισμένη συμμετοχή του παίχτη στην κακή φυσική του κατάσταση. Αναφέρθηκε επίσης σε κάποια πειθαρχικά παραπτώματα, με αποκορύφωμα την άρνηση του παίχτη να μπει αλλαγή 12 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟ Βάρδας. Όπως ισχυρίστηκε, πήρε μία απόφαση για το καλό της ομάδας, και ότι ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ να διώξει κάποιον παίχτη από την ομάδα, όπως λανθασμένα γράφτηκε σε κάποια ΜΜΕ.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής ισχυρίζεται πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Τίμο Καβακά, ωστοσο ο προπονητής είναι αυτός που δεν τον συμπαθούσε. Ο ίδιος λέει πως ήθελε να βοηθήσει τον Παναργειακό, αλλά επέλεξε τελικά να αποχωρήσει από την ομάδα, στην οποία και εύχεται να πετύχει τους στόχους της.

Δεν αποκλείεται ο παίχτης να είχε προαποφασίσει την αποχώρησή του από την ομάδα, και γι’ αυτό συνέστησε στον προπονητή του να μην τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, και αντ’ αυτού να παίξει στη θέση του ο νεαρός Τριμπόνιας.  

Σίγουρα ο Παναργειακός θα συνεχίσει να υπάρχει και να διεκδικεί τους στόχους του και χωρίς τον Μπρέσκα, άλλωστε η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα.

Η σχετική ανακοίνωση του Παναργειακού για την αποχώρηση Μπρέσκα αναφέρει τα εξής:
« Η διοίκηση του Παναργειακού κάνει δεκτή την παραίτηση του Μάριο Μπρέσκα και με λύπη επιβεβαιώνει τις υπόνοιες που υπήρχαν εδώ και καιρό πως ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να βοηθήσει την ομάδα. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος ο Παναργειακός δέχεται άλλη μια περίπτωση αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς αλλα σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπει το στόχο της ανόδου. Από τη νέα χρονιά η διοίκηση θα προχωρήσει σε νέες μεγάλες μεταγραφές για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ των Λύκων, έχοντας πάντα δίπλα τον κόσμο του που αποτελεί την κινητήρια δύναμη του. Ευχαριστούμε τον Μάριο Μπρέσκα για όσα έδωσε στον Παναργειακό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του πορεία.»

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Τίμος Καβακάς στο παρακάτω Link:
https://www.youtube.com/watch?v=XUy9dlsVfOw

Σχετικά θέματα:
Που οφείλεται η φυγή του Μπρέσκα;