ΟικονομίαΑρχείο

Ένα πρωτοποριακό μεταπτυχιακό στο Επιμελητήριο Αργολίδας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Nοεμβρίου 2014 η έναρξη της  1ης Σειράς Αργολίδας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αργολίδας.  Ένα πρωτοποριακό, για τα ελληνικά δεδομένα, Πρόγραμμα που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και με την αναγνώριση του Ελληνικού Επιχειρηματικού κόσμου.
 

Στην έναρξη του Προγράμματος  που διεξήχθη μέσα σε ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα, παρευρέθησαν  ο κ. Φ. Δαμούλος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, ο κ. Π. Μάλλιαρης, Επιστημονικός Συντονιστής του προγράμματος και καθηγητής Πανεπιστημίου, ο Υπεύθυνος του προγράμματος κ. Ν. Βλασσόπουλος ,   στελέχη  του τμήματος Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης  της ΕΕΔΕ  καθώς και Μέλη του Επιμελητηρίου.
 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φ. Δαμούλος επεσήμανε πως με την πραγματοποίηση αυτού του Μεταπτυχιακού Προγράμματος μια καινούργια μέρα ξεκινά για την Αργολίδα, ενώ υλοποιείται σταδιακά και ο στόχος του Επιμελητηρίου Αργολίδας να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο κέντρο δια βίου μάθησης.

Το πρόγραμμα  είναι ειδικά σχεδιασμένο για Στελέχη Επιχειρήσεων  και Οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Επισημαίνεται δε ότι στα  25 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν  αποφοιτήσει  Πανελλαδικά 4.000 στελέχη  που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στον χώρο των επιχειρήσεων.