ΠολιτικήΑρχείο

Ξέσπασε ο Κοδέλας στο facebook

Ένοιωσε ότι αδικείται και έβγαλε την πικρία του και τον θυμό του, ξεσπώντας από τα social media. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας ήρεμος συνήθως ως χαρακτήρας, δεν άντεξε να «καταπίνει» κατηγορίες εναντίον του που δεν ευσταθούν και εκφράστηκε δημοσίως με μια καθόλου συνηθισμένη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook.

Έγραψε ο (Σ.Σ. αναφέρεται σε άλλον χρήστη του facebook για ανάρτηση που τον αφορούσε) στο προφίλ του (δυστυχώς δεν είμαστε φίλοι στο fb και δε μπορώ να του το κοινοποιήσω) σχετικά με τη συγκέντρωση της Κυριακής για τον Σαμαρά: “τρανταχτές απουσίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που την ίδια ώρα έπινε καφέ στο μεγάλο δρόμο”!
Να τον πληροφορήσω ότι τον καφέ τον είχα ξεκινήσει από τις 11 στη συγκέντρωση πολιτών στη γέφυρα της Άκοβας (φώτο), στη συνέχεια για όσο πρόλαβα στη συγκέντρωση στην πλ. Συντάγματος και κατέληξα στο μεγάλο δρόμο.
Επιπλέον,
α) Η μέθοδος δημόσια να κατηγορείς κάποιον και μάλιστα με ανακρίβειες και με στυλ πληροφοριοδότη και περισσή βεβαιότητα, χωρίς καν να τον έχεις ρωτήσει ή έστω να το έχεις ψάξει λίγο, δεν έχει και μεγάλη σχέση με την αριστερά.
β) Πράγματι μετά έπινα καφέ στο Μεγάλο Δρόμο (Circulo) και δεν ήμουν στον Αραπάκο με το Σαμαρά.
γ) Και θα αποκαλύψω και κάτι ακόμα: Μετά τον καφέ ήμουν στην παιδική χαρά της Νέας Κίου!!!

Υγ. Τελευταία, πολύς ψίθυρος, παραπληροφόρηση και σπέκουλα πέφτει γενικά. Ψυχραιμία…

 
Ποιο ήταν το σχόλιο που ενόχλησε τόσο πολύ τον Δημήτρη Κοδέλα;
Ιδού:

Η διαδήλωση έγινε, είχε κόσμο, περισσότερο από αυτόν που περιμέναμε όσοι επιμέναμε στην υλοποίησή της………..τουλάχιστον και όσοι διαφωνούσαν σύρθηκαν έστω και τελευταία στιγμή και καλά έκαναν………τρανταχτές απουσίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που την ίδια ώρα έπινε καφέ στο μεγάλο δρόμο και ούτε ένας από τη Λαϊκή Συσπείρωση………..