ΑθλητισμόςΑρχείο

Μετά το Χόκει ο Ανδριανός τελειώνει Σόφτμπολ και Κρίκετ

Ήταν να μην ξεκινήσει ο Γιάννης Ανδριανός με τις καταργήσεις ομοσπονδιών και την απόρριψη προνομίων, καθώς δεν είναι μόνο το χόκει αλλά και άλλα αθλήματα με ελάχιστη εώς ανύπαρκτη δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας.

Ένα από αυτά είναι και το Σοφτμπολ, όπου και έγινε ανάκληση της αθλητικής αναγνώρισης της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Σόφτμπολ σε συνέχεια της ανάκλησης της αθλητικής αναγνώρισης 22 σωματείων μελών της τα οποία δεν είχαν αθλητική δραστηριότητα τουλάχιστον τα έτη 2012 και 2013.

Δεν την πλήρωσε όμως μόνο το Σόφτμπολ αλλά και το Κρίκετ, απ’ όπου απορρίφθηκαν και ανακλήθηκαν έγγραφα αθλητών στον Ειδικό Πίνακα Διακρίσεων της ΓΓΑ. Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν 17 αιτήσεις αθλητών κρίκετ για την εγγραφή τους στον Ειδικό Πίνακα διακρίσεων και ανακλήθηκαν 16 αποφάσεις εγγραφής στον Πίνακα αθλητών κρίκετ, λόγω έλλειψης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της ΓΓΑ από αθλητικά σωματεία που συμμετείχαν στο εν λόγω πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια τύχη πριν λίγες ημέρες είχε και το Μπέιζμπολ, σε συνέχεια της κατάργησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χόκει, που συνοδεύεται και από σχετική έρευνα για παράνομες πράξεις που αφορούν σε παράτυπη μοριοδότηση μαθητών, για την εισαγωγή τους σε Σχολές Ανώτατης Εκπαίδευσης.