ΆρθροΑρχείο

Οι εκλογές είναι η λύση για το λαό

Του Γιώργου Γαβρήλου

Η επίσπευση της διαδικασίας εκλογής του Προέδρου Δημοκρατίας θα δώσει λύση στο πολιτικό αδιέξοδο της χώρας. Η κυβέρνηση, αφού για 2,5 χρόνια ακολούθησε μνημονιακές πολιτικές λιτότητας, που οδήγησαν την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση και την πραγματική οικονομία σε ύφεση και διάλυση, καλείται από την τρόικα να λάβει και νέα μέτρα εσωτερικής υποτίμησης, με αύξηση της φορολογίας και μείωση των μισθών και των συντάξεων.

Μπροστά σ’ αυτό το αδιέξοδο που βρίσκεται ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του, αφού έως σήμερα δεν έκαναν καμία πατριωτική διαπραγμάτευση για την επίλυση του ελληνικού ζητήματος, υποχρεώνονται να προσφύγουν στο λαό για να αποφασίσει για το πολιτικό και οικονομικό σχέδιο με το οποίο θα πορευτεί η χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που διαθέτει ένα επεξεργασμένο πολιτικό σχέδιο διαρκής διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και εξόδου της χώρας από τις πολιτικές λιτότητας.

Ο ελληνικός λαός είναι έτοιμος να αποτινάξει τα μνημόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ με το σχέδιό του να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση και να στηρίξει με μια άλλη πολιτική την πραγματική οικονομία.

Σ’ αυτή την πατριωτική μάχη θα είμαστε όλοι παρόντες, για να έλθει η μεγάλη αλλαγή και για να βρει ξανά η πατρίδα την εθνική της κυριαρχία και ο ελληνικός λαός την υπερηφάνειά του.