ΚοινωνίαΑρχείο

Καλαμάτα: 48χρονος τσακώθηκε με 25χρονο και τον πέταξε από το μπαλκόνι!

Συνελήφθη την Παρασκευή, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ένας 48χρονος Έλληνας, ο οποίος έσπρωξε κι έριξε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου έναν 25χρονο Βούλγαρο.

Ειδικότερα, ο 48χρονος κατηγορείται ότι, χθες το βράδυ, αφού διαπληκτίστηκε με τον 25χρονο γιο της γυναίκας του, για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, άσκησε σε βάρος του σωματική βία και τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να πέσει από το μπαλκόνι στο κενό και να τραυματισθεί.

Ο δράστης αρνείται ότι έσπρωξε τον προγονό του, ωστόσο ο νεαρός βρέθηκε στο κενό μετά από γροθιές που δέχθηκε από τον εκτός εαυτού πατριό του. Για καλή του τύχη, «προσγειώθηκε» στην οροφή του αυτοκινήτου του 48χρονου και στη συνέχεια κύλησε ελαφρά τραυματισμένος στο έδαφος γλιτώνοντας τη ζωή του!

Τα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει το ζευγάρι, όχι απλώς δεν είχαν εξομαλύνει τις σχέσεις του 48χρονου με τον 25χρονο γιο της γυναίκας του από προηγούμενο γάμο, αλλά αντίθετα ενέτειναν τους καυγάδες μεταξύ τους που αναστάτωναν κάθε τόσο τη γειτονιά τους στην Καλαμάτα. Ένας τέτοιος καυγάς οδήγησε στο παραλίγο μοιραίο ατύχημα ανήμερα των Χριστουγέννων.

Μετά τον τραυματισμό του και τη σύλληψη του πατριού του, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
 
ΠΗΓΗ