ΚοινωνίαΑρχείο

Νεκρός 13χρονος σε τροχαίο μετά την σήραγγα του Καλογερικού

Ενα 13χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε σήμερα (30/12/2014) λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι μετά τη σήραγγα του Καλογερικού, στην Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως.

Tο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια, κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Καλαμάτα, όταν και συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και και να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες πιο σοβαρά τραυματισμένη είναι η μητέρα, η οποία μαζί με το σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Δυστυχώς ο 13χρονος γιος της οικογένειας υπέκυψε στα τραύματά του και εξέπνευσε, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη.

 Στο Καλογερικό επικρατεί χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας: 

“Σήμερα (30.12.2014) το μεσημέρι, στο 170,2 χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος ημεδαπός, και στο οποίο επέβαιναν μία 39χρονη, ένας 13χρονος και ένας 10χρονος, συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 13χρονου και τον τραυματισμό του 44χρονου, της 39χρονης και του 10χρονου.

Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου και νοσηλεύονται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου.”