ΨυχαγωγίαΑρχείο

Όταν τα τραγούδια γνώρισαν την εικόνα τους

Έχετε άραγε αναρωτηθεί ποτέ, πόσες εικόνες μπορεί να φτιάξει ο νους και η καρδιά, ακούγοντας ένα τραγούδι;

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν, εάν αυτές οι εικόνες ξαφνικά, έπαιρναν κινηματογραφική ζωή, σε ένα πανί απέναντι σας;

Μπορούν τα τραγούδια να γίνουν ταινίες;…μπορούν οι ταινίες να γίνουν τραγούδια; Και εάν ναι, πόσο εύκολο η δύσκολο είναι, το αποτέλεσμα που θα φτάσει στα μάτια σας, να είναι ταιριαστό με αυτό που είχε ονειρευτεί η καρδιά σας, ακούγοντας τα;

Σε αυτά και πολλά ακόμη θα συνεχίσουμε την πορεία του Μουσικό-Κινηματογραφικού ταξιδιού μας,που μαζί σας ξεκινήσαμε στον ίδιο χώρο, στα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου,περνώντας έτσι στο δεύτερο μέρος του!

Και αυτή την φορά, τα τραγούδια μας,θα μιλήσουν και με την γλώσσα του κινηματογράφου….θα φτιάξουν τα δικά τους σενάρια με την δική τους σκηνοθεσία, και θα παρουσιαστούν διάπλατα απέναντι σας, σε κινηματογραφικό πανί,παράλληλα με την ερμηνεία τους!

Εσείς σε δύο ρόλους…..ως ακροατές, αλά και θεατές, και εμείς με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη,αφού θα προσπαθήσουμε για δεύτερη φορά να ενώσουμε δύο τέχνες μαζί…την κινούμενη εικόνα και την μουσική και μάλιστα ζωντανά!

Αφήνουμε τα μάτια και αυτιά μας ανοιχτά ,ελεύθερα και σε οπτικοακουστική αρμονία μεταξύ τους,μπροστά στο δρώμενο.

Εάν σας έχει λείψει από την πόλη μας, η διαφορετικότητα εκδηλώσεων,και ζητάτε κάτι ξεχωριστό, τότε είστε συνοδοιπόροι μας στο ταξίδι του Σαββάτου, με ανοιχτές θέσεις και για την 3η συνέχεια του στις επόμενες ημέρες…εσείς θα μας το δείξετε αυτό!

Πότε; Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Που; Μουσικό Καφενείον Αέναον (Πλ. Αγίου Πέτρου, Άργος)

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων:27510 26026

ΕΙΣΟΔΟΣ:ΕΛΕΥΘΕΡΗ