ΑθλητισμόςΑρχείο

Απρόσμενη ήττα για την Ερμιονίδα από τον Άλιμο

Δεν τα κατάφερε η Ερμιονίδα παρότι βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, με τον Άλιμο να ανατρέπει την κατάσταση και να παίρνει την πολύτιμη γι’ αυτόν νίκη που τον ξεκολά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Ένωση Ερμιονίδας δεν είχε την γνωστή καλή αμυντική της λειτουργία με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 3-2.

Στο 20’ ο Παβίσεβιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με την απάντηση από τους γηπεδούχους να έρχεται σχετικά γρήγορα, καθώς ο Ιωάννου στο 38’ έκανε το 1-1. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η ομάδα του Αλίμου ανέτρεψε το σκορ κάνοντας το 2-1 με τέρμα του Σαγανά στο 47’.

Όλα, τελείωσαν στο 51΄όταν ο Μπεριέξ έκανε το 3-1 για να «καθαρίσει» για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-2 με το δεύτερο γκολ του Παβίσεβιτς.

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ: Βλάχος, Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ (63’ Γούλας), Σταύρου (32’ Μπεριέξ), Παντελής, Καραμέρης, Ιωάννου, Σαγανάς (87’ Κουμπαρούλης).
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πονηρός, Μουσταφίδης, Σαμαράς (63’ Μηλιώτης), Ιασωνίδης, Κιοσές (62’ Ταπέ), Όμο, Συμελίδης, Παβίσεβιτς, Κολόκας, Τσακόν (77’ Στάικος), Βλαχόπουλος.