ΡεπορτάζΑρχείο

Νικητές στη μάχη με τον χιονιά τα συνεργεία του Δήμου Ναυπλιέων

Οι δημοτικοί υπάλληλοι και τα μηχανήματα του Δήμου Ναυπλιέων δίνουν μάχη με τον χιονιά, ώστε να διατηρήσουν ανοιχτές τις ορεινές προσβάσεις, και έπειτα από επίμονες προσπάθειες κατάφεραν να ανοίξουν τον δρόμο που οδηγεί προς Αραχναίο, ενώ παράλληλα, με εντολή του Δημήτρη Κωστούρου, τα συνεργεία μετέβησαν και προς το Αγγελόκαστρο, όπου το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο, και έτσι επετεύχθη να ανοίξει ένα μεγάλο κομμάτι και προς την Κορινθία, δίνοντας τουλάχιστον τη δυνατότητα στους κτηνοτρόφους της περιοχής να φροντίσουν τα ζώα τους.
 

Ο Δήμος Ναυπλιέων με τα λιγοστά μέσα που διαθέτει έκανε και τη δουλειά που έπρεπε να είχαν κάνει από τον γειτονικό νομό Κορινθίας, απ’ όπου δεν υπήρξε ανάλογο ενδιαφέρον. Επειδή η χιονόπτωση αναμένεται να συνεχιστεί, ίσως και να ενταθεί μέσα στο βράδυ, τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν να βρίσκονται σε επιφυλακή.
 

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος ήταν παρών στην διάνοιξη του δρόμου προς Αραχναίο, στάθηκε στις προσπάθειες που κάνουν τα συνεργεία του Δήμου, ώστε να παραμείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί, χωρίς να προβλέπεται γι’ αυτούς κάποια επιπλέον ανταμοιβή, και αρκέστηκε απλά στο να τους ευχαριστήσει για το έργο που επιτελούν κάτω υπό αντίξοες συνθήκες. Όπως αναφέρει μέσα από τον λογαριαμό του στο Facebook: “Να αναφέρω πέρα από τα αστεία και τα όμορφα τοπία ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι που παλεύουν για να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς μέσα στις δύσκολες και επικίνδυνες αυτές συνθήκες δεν πληρώνονται παραπάνω και φυσικά οφείλω να τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων. Ευχαριστούμε παιδιά.