ΠολιτισμόςΑρχείο

Νέα ομάδα διακοπής καπνίσματος στο Ναύπλιο

Την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 18.00 ο σύλλογος «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» οργανώνει στο Ναύπλιο την πρώτη ομάδα διακοπής καπνίσματος.

Η οργάνωση μιας τέτοιας ομάδας δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Όμως η προσπάθεια του συλλόγου να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να απαλλαγούν από αυτή τη βλαβερή συνήθεια είναι μεγάλη και δε μπορεί παρά να έχει θετικά αποτελέσματα.

Μετά από διερεύνηση διάφορων χώρων που προσφέρθηκαν στο σύλλογο για τη δραστηριότητα αυτή καταλήξαμε να ορίσουμε σα σημείο συνάντησης τον καλαίσθητο χώρο του ΦΟΥΓΑΡΟ «το Οικολογικό». Είναι ένας χώρος θερμαινόμενος όπου ο καθένας μπορεί να χαλαρώσει και να ακούσει με ευχαρίστηση τις προτεινόμενες μεθόδους και τεχνικές για να επιτύχει το σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη διακοπή του καπνίσματος.

Η επιστημονική ομάδα με την άρτυα κατάρτιση και την απαιτούμενη πείρα εγγυάται το αποτέλεσμα, αρκεί οι συμμετέχοντες να επιδείξουν συνέπεια και υπομονή. Κανένα αποτέλεσμα δεν επιτυγχάνεται χωρίς κόπο και προσπάθεια.

Ο σύλλογος «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» υποστηρίζει αυτή τη δράση με δευτερεύουσες συναντήσεις με πρώην καπνιστές που πέτυχαν στην προσπάθειά τους να σταματήσουν το  κάπνισμα και άλλες δραστηριότητες που δίνουν ευεξία και αλλάζουν τη διάθεση προς το καλύτερο.

Μη διστάζετε λοιπόν να μπείτε σε μια τέτοια ομάδα και μη βιάζεστε να δείτε άμεσα  αποτελέσματα.

Να είστε σίγουροι πως η υπομονή και η θέλησή σας θα νικήσει.