ΠολιτικήΑρχείο

Στο προεκλογικό μπαλκόνι και ο ανάβαλος!

Μετά το ΤΑΙΠΕΔ βγήκε στο προεκλογικό μπαλκόνι και ο ανάβαλος. Το Γραφείο Τύπου του Γιάννη Μανιάτη, έπειτα από την ενημέρωση ότι έπεσαν οι τζίφρες για την μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης για την επέκταση προς Ερμιονίδα, τώρα μας ενημερώνει ότι πρόκειται άμεσα να πέσουν και οι τζίφρες και για την διακήρυξη που αφορά το κομμάτι προς Κουτσοπόδι, Μυκήνες και Φίχτια.

Μία ακόμα ανακοίνωση που προστίθεται στον μακροσκελή κατάλογο (έχουμε πλέον χάσει τον λογαριασμό…) που λαμβάνουμε σωρηδόν σε κάθε προεκλογική περίοδο τις τελευταίες δεκαετίες! Η κοροϊδία όλα αυτά τα χρόνια είναι τέτοια που ακόμα κι’ αν είναι ειλικρινείς οι προθέσεις, δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.

Από μελέτες και υπογραφές έχουμε χορτάσει, ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι αυτή τη φορά θα έρθει και το νερό…

Για την ιστορία, η νέα ανακοίνωση Μανιάτη έχει ως εξής:
“Άμεσα προκηρύσσεται ο διαγωνισμός ύψους 7.896.600 ευρώ για το έργο «Κατασκευή έργων μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Φίχτια, Νομού Αργολίδας». Η διακήρυξη βρίσκεται στο στάδιο των τελικών υπογραφών.
 
Αναφορικά με το θέμα ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά και την ολοκλήρωση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης του συνόλου του έργου του Αναβάλου από το ΥΠΕΚΑ, ήρθε η ώρα για την προκήρυξη του έργου σε Φίχτια, Μοναστηράκι, Μυκήνες, ένα έργο που θα δώσει ζωντάνια και παραγωγικότητα και το οποίο υλοποιεί τις δεσμεύσεις που είχαμε αναλάβει».”