ΠολιτικήΑρχείο

Θεοδώρα Καλογεράκου: Η κούκλα υποψήφια της Αργολίδας

Συνήθως οι ωραίες γυναίκες δεν κατεβαίνουν στην πολιτική, όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Μία από αυτές είναι και η Θεοδώρα Καλογεράκου με καταγωγή από το Ναύπλιο, που αν μη τι άλλο, είναι από τις πιο όμορφες υποψήφιες που κατεβαίνουν σε αυτές τις εκλογές. 
 

Η εντυπωσιακή γυμνάστρια, γνωστή και από την τηλεοπτική της παρουσία ως σύμβουλος διατροφής, είχε πολιτευτεί και στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Γλυφάδα και τώρα κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής στην Αργολίδα με τη Νέα Δημοκρατία, όντας μάλιστα η μοναδική γυναίκα στο πενταμελές ψηφοδέλτιο.
 


 
Η Θεοδώρα Καλογεράκου, κόρη του Γιώργου Καλογεράκου πρώην διευθυντή της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων και της Σοφίας Καλογεράκου , υποδιευθύντριας της εφορείας Ναυπλίου, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου εισήχθη με σειρά επιτυχίας τέταρτη και Κλινική Διαιτολόγος. Είναι επίσης αριστούχος διπλωματούχος της ειδικότητας «Θεραπευτική Γυμναστική – Ειδική Φυσική Αγωγή» και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων. Το 2001, με υποτροφία, απέκτησε μεταπτυχιακό πτυχίο στην «Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία», μετά από ολοκλήρωση του διετούς, ΔΜΠΣ των: ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ και ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.



 
Κ.Κ.