ΑθλητισμόςΑρχείο

Αχτύπητη στην έδρα της η Ερμιονίδα-Πάτησε και τον Παναιγιάλειο

Επέστρεψε στις νίκες η Ένωση Ερμιονίδας που κέρδισε με 1-0 τον Παναιγιάλειο στο Κρανίδι, διατηρώντας το αήττητο στο γήπεδό της.

Το γκολ του Όμο στο 43′ στάθηκε αρκετό για να εξασφαλίσει τη νίκη στην ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο, που αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε τελικά να φύγει με το ροζ φύλλο. 

Ο Αφρικανός μέσος εκτέλεσε αριστοτεχνικά ένα φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του σε καλή θέση και νικώντας τον Σταυριανό άνοιξε το σκορ σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο. Η ομάδα του Αιγίου προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Παπανικολάου, Όμο, Ιασωνίδης, Τούτοριτς, Βλαχόπουλος, Τσακόν, Μηλιώτης, Κουτσοσπύρος, Ταπέ, Παβίσεβιτς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Τζημογιάννης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Σταμογιάννος, Σκαρτσίλας, Μπούνας, Μπουρλάκης, Σεχολάρι.

Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοίνωσε επίσης την μεταγραφή του 26χρονου πρώην αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Γεωργίου, που αναμένεται να ενισχύσει κι’ αυτός την ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην πρσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, και γιατί όχι και κάτι παραπάνω…