ΑθλητισμόςΑρχείο

Οι “χούλιγκανς” τα βάλαν με τον δήμαρχο!

Δεν παίρνει χαμπάρι ο δήμαρχος! “Χουλιγκάνοι” την έπεσαν στον Δημήτρη Καμπόσο που είχε μεταβεί στη Μυτιλήνη για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας με τον Αιολικό αλλά αυτός δεν μάσησε! Το περιστατικό αποκαλύπτει τοπικό site της Μυτιλήνης.

Όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο του lesvosnews.gr :

Στον απόηχο της οδυνηρής ήττας του Αιολικού από τον πρωτοπόρο Παναργειακό είχαμε κι ένα ατυχέστατο περιστατικό στο γήπεδο το οποίο σαφώς και δεν μας κολακεύει σαν Λέσβιους πολίτες.

Στα δημοσιογραφικά θεωρεία φιλοξενούνταν εκτός των τοπικών μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφοι μέσων ενημέρωσης από το Άργος.

Παρέα τους βρισκόταν και ο Δήμαρχος Άργους  Δημήτρης Καμπόσος – κακώς καθόταν στις δημοσιογραφικές θέσεις – ο οποίος φιλοξενούταν από την ομάδα του Αιολικού.

Όταν σημειώθηκε το πρώτο γκολ και οι Αργείτες το χειροκρότησαν δέχθηκαν τις αποδοκιμασίες από κάποιους «φιλάθλους» που βρίσκονταν στις θέσεις των επισήμων.

Όταν όμως η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε το δεύτερο γκολ και ο Δήμαρχος τους Άργους Δημήτρης Καμπόσος μαζί με την παρέα του το πανηγύρισαν τότε έγινε το «έλα να δεις».

Κάποιοι θερμόαιμοι φίλαθλοι τους επιτέθηκαν φραστικά με ακατονόμαστο υβρεολόγιο ενώ κάποιοι ακόμα πιο θερμοί προσπάθησαν να τους προπηλακίσουν.

Ευτυχώς οι άνθρωποι του Αιολικού αλλά και οι δημοσιογράφοι των τοπικών μέσων ενημέρωσης προστάτεψαν όσο μπορούσαν τους φιλοξενούμενους για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι συγκεκριμένοι μάλιστα φίλαθλοι ζητούσαν επίμονα να βγουν έξω από το γήπεδο ο Δήμαρχος Άργους  Δημήτρης Καμπόσος και τα μέλη της αποστολής του Παναργειακού που βρίσκονταν στις δημοσιογραφικές θέσεις.

Τελικά με την παρέμβαση των ανθρώπων του Αιολικού και ιδιαίτερα του Στέλιου Αλμπάνη τα μέλη της αποστολής του Παναργειακού μεταφέρθηκαν σε ένα μπουθ όπου με την προστασία της αστυνομίας παρακολούθησαν της συνέχεια του αγώνα.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι οι «φίλαθλοι» αυτοί στην προσπάθειά τους να σκαρφαλώσουν στα δημοσιογραφικά θεωρεία προξένησαν υλικές ζημιές αφού καταστράφηκε εκτός των άλλων μία κάμερα μέσου ενημέρωσης του Άργους όπως και ένα laptop του LesvosNews.gr

Ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος μιλώντας σε συνεργάτη μας για τα χθεσινά γεγονότα στον Ταρλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία που είχε ο ίδιος και η ομάδα του Άργους από τον Αιολικό και τους ανθρώπους του τους οποίους ευχαριστεί δημόσια μέσω του LesvosNews.gr  και υποσχέθηκε ανάλογη φιλοξενία στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο Άργος.

Ευχήθηκε μάλιστα σαν τζέντλεμαν και καλή συνέχεια στην ομάδα της Μυτιλήνης.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά είπε το περιστατικό το θεωρεί μεμονωμένο αφού δυστυχώς ανεγκέφαλοι υπάρχουν και θα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες όπως και στη δική τους.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι ο Δήμαρχος Άργους είναι ένας πολύ θρησκόληπτος άνθρωπος.

Με το που ήρθε στη Λέσβο πρώτο του μέλημα ήταν να πάει στον Ταξιάρχη του Μανταμάδου απ” όπου πήρε και τη θαυματουργή εικόνα του Αρχάγγελου.

Όπως μάλιστα μας έλεγε ο Παπα -Κομνηνός ο οποίος επισκέφθηκε την αποστολή του Παναργειακού στο ξενοδοχείο όπου διέμενε λόγω της φιλίας του με τον Τίμο Καβακά πριν από τον αγώνα όλοι οι παίκτες της ομάδας προσκύνησαν την εικόνα του Ταξιάρχη.

Υ.Γ.  Θα πρέπει να γνωρίσουμε στους ιθύνοντες των ομάδων ότι τα δημοσιογραφικά θεωρεία είναι αποκλειστικά και μόνο για χρήση από τους δημοσιογράφους.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο 29 του ΚΑΠ για όλους τους αγώνες των επαγγελματικών πρωταθλημάτων απαγορεύεται η παραμονή στους χώρους αυτούς αστυνομικών, ιδιωτικές ασφάλειες, εκφωνητών διαφημίσεων και άλλων.

Καλό θα είναι να προστρέξουν κάποιοι στο λινκ του ΚΑΠ  δεδομένου ότι για τις γηπεδούχες ομάδες υπάρχουν τιμωρίες με μεγάλα πρόστιμα ακόμα και με αποκλεισμούς της έδρας τους.