ΚοινωνίαΑρχείο

Έλεος! Έκλεψαν 15 τσουβάλια σκυλοτροφής από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Άργους!

Ποιος και για ποιον λόγο θα έκλεβε 300 κιλά σκυλοτροφής; Κι’ όμως τα 15 τσουβάλια του Φιλοζωικού Συλλόγου Άργους Λαϊζα, που με τόσο κόπο μαζεύτηκαν ώστε να ταϊστούν τα αδέσποτα της πόλης, έκαναν φτερά. Η κλοπή, όπως μας πληροφορεί η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Πειρούνη, έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί που αγωνίζονται για να προστατεύσουν τα συμπαθή τετράποδα, να βρίσκονται τώρα σε δεινή θέση, χωρίς να έχουν την οικονομική δυνατότητα για να προμηθευτούν νέα τροφή.

Από το Δ.Σ. του συλλόγου γίνεται έκκληση σε όσους φιλόζωους μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν, να προσφέρουν έστω και κάτι μικρό ώστε να γεμίσουν και πάλι οι αποθήκες. 

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση:

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από το ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΓΟΥΣ «ΛΑΪΖΑ»

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας!

Δυστυχώς ο Σύλλογος μας έπεσε θύμα ΚΛΟΠΗΣ.

Πριν από μερικές μέρες έκλεψαν από την αποθήκη που χρησιμοποιούσαμε 15 τσουβάλια τροφή των 20 κιλών. Τις τροφές αυτές τις είχαμε μαζέψει με πολύ κόπο τα Χριστούγεννα και επίσης κάποια από αυτά τα τσουβάλια μας τα είχε κάνει δωρεά ο Δήμος Άργους ώστε να μπορούμε να ταΐζουμε και τα αδεσποτάκια που ζουν στους δρόμους του Άργους.

Έχουμε τροφή για περίπου άλλη μία εβδομάδα για να ταΐσουμε μόνο τα 40 σκυλάκια που μόνιμα φροντίζουμε και τα 8 κουταβάκια που έχουμε υπό την προστασία μας.

Το ΧΡΕΟΣ μας εξακολουθεί να παραμένει στα 1.500 € λόγω έκτατων περιστατικών, όπως σκυλάκια που έπρεπε να κάνουν εξετάσεις και θεραπεία ψώρας, ερλιχίωσης κτλ,  παρ᾽ ὀλες τις προσπάθειες μας να το μειώσουμε.

Κάνουμε έκκληση  για οποιαδήποτε δωρεά είτε σε τροφή είτε σε χρήματα.

Ακόμα και 1 κιλό τροφή ή 1€, για εμάς κάνει την διαφορά.

Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 6976026723 ή να μας στείλετε μήνυμα στο προφίλ μας στο facebook