Αρχείο

Προμήθεια ειδών τροφίμων για το Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Ταχ. Δ/νση:Βασ. Κων/νου 34 Τ.Κ. 21100
Πληροφ.: Κόντα Αθανασία, Μπουταϊτης Νικολάος
Τηλ:2752360935/931
FAX: 2752360967
E-Mail :[email protected]
Ιστοσελίδα: www.nafplio.gr
 
Ναύπλιο 14-01-2015
Αρ. Πρωτ: 649
 
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ
«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.» ΚΑΙ ΝΩΠΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»
Ο Δήμος Ναυπλιέων έχοντας υπόψη:
1. Την 403/2015 απόφαση της Ο.Ε. με την οποία καθορίστηκαν οι όροι της διακήρυξης.
2. Την μεταβίβαση αρμοδιοτήτων με την υπ’ αριθμ. 1239/2014 απόφαση Δημάρχου για την εποπτεία, την ευθύνη και τη διαχείριση της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο για τα νωπά είδη κρεοπωλείου, νωπά είδη οπωρολαχανικών, κατεψυγμένα είδη και ελαιόλαδου να γίνεται με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί της % στη διαμορφούμενη κάθε φορά μέση λιανική τιμή πώλησης (πίνακές τιμών Δ/νσης Εμπορίου) επί όλων των προϊόντων και όχι μέρος αυτών και να γίνεται αποδεκτή η προσφορά με την χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης.
Η προσφορά για το νωπό γάλα, τα είδη παντοπωλείου εκτός ελαιόλαδου καθώς και είδη αρτοποιείου-ζαχαροπλαστικής να γίνεται με σταθερή τιμή για ολόκληρο το έτος 2015 επί όλων των προϊόντων και όχι μέρος αυτών και να γίνεται αποδεκτή η προσφορά με την χαμηλότερη τιμή σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης, με το σύστημα συμπλήρωσης τιμολογίου για την «Προμήθεια ειδών τροφίμων για το Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν.» και για τους δικαιούχους υπαλλήλους του Δήμου» έτους 2015.
Ο συνολικός ενδεικτικός προϋπολογισμός είναι 186.343,55€ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ. Οι προμήθειες αφορούν τμηματικές αγορές.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού, θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf), στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ. Επίσης θα παρέχεται ελεύθερη, άμεση και πλήρης πρόσβαση στη μελέτη και τα λοιπά τεύχη του παρόντος διαγωνισμού στην ιστοσελίδα του Δήμου Ναυπλιέων (www.nafplio.gr).
Η ισχύουσα Νομοθεσία είναι ο Ε.Κ.Π.Ο.Τ.Α. όπου αυτός δεν έρχεται σε αντίθεση με  το άρθρο 2 παραγρ. 14 του Ν. 2286/95 σχετικά με επαναλαμβανόμενες  προμήθειες, Δημόσιου Τομέα και ρυθμίσεις, συναφών  θεμάτων &. Ν. 3463/2006 ΔΚΚ και ο Ν.4281/2014.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό οφείλουν να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής που θα αναλογεί σε ποσοστό 2 (δύο) τοις εκατό (%) επί του προϋπολογισμού της μελέτης, χωρίς Φ.Π.Α. εφ’ όσον ο προσφέρων συμμετέχει για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών, άλλως για ποσό που θα καλύπτει το 2% (δύο) τοις εκατό (%) της προϋπολογισθείσας δαπάνης προ Φ.Π.Α. για την συγκεκριμένη ομάδα ή ομάδες ειδών της μελέτης
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών στο σύστημα ορίζεται η 23-01-2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 08:00πμ. ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ ορίζεται η 26-01-2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00μμ μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία μέσω του συστήματος, βεβαιώνεται αυτόματα από το σύστημα με υπηρεσίες χρονοσήμανσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 6 της ΥΑ Π1/2390/16-10-2013 «Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.)».
 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤ. ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ