ΑθλητισμόςΑρχείο

Δεν τα κατάφερε η Ερμιονίδα με τον Απόλλωνα

Δυσκολεύτηκε η Ένωση Ερμιονίδας στην Ριζούπολη, όπου και έχασε εύκολα από τον Απόλλων Σμύρνης με 4-2.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ερμιονίδα, είχε τον έλεγχο του αγώνα, όμως η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 32 με τον Φαρινόλα. Στο  42΄σημαντική στιγμή, για την Ερμιονίδα να ισοφαρίσει, αλλα ο Τσακόν, πλασάρε  σε κενή εστία, όμως ,ήταν  εντελώς άψυχο και ο Κοτσώνης  απομακρύνε ίγο πριν από τη γραμμή.Το 2-0 γράφτηκε στο 43′ όταν ο Κυβελίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Ιασωνίδη στον Πονηρό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 52′ ο Παπανικολάου μείωσε σε 2-1 με σουτ, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 59′ ο Βάντερσον με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε στο 3-1 τον δείκτη του σκορ, ενώ το 4-1 πέτυχε στο 72′ ο Κυβελίδης με σουτ, ύστερα από σέντρα του Φαρινόλα. Η ομάδα της Αργολίδας μείωσε σε 4-2 στο 89′, με κεφαλιά του Κουτσοσπύρου από σέντρα του Σβόγιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Ψιάνος, Γκόλιας, Κύργιας, Κοτσώνης, Ηρακλής (56′ Σέτι), Λαγός (62′ Χατζηζήσης), Φαρινόλα, Βάντερσον, Καραδέμητρος (78′ Χατζής), Κυβελίδης.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Παπανικολάου, Συμελίδης (46′ Σβόγιτς), Ιασωνίδης, Γεωργίου, Τούτοριτς, Όμο, Ταπέ (46′ Βλαχόπουλος), Τσακόν (69′ Στάικος), Παβίσεβιτς, Κουτσοσπύρος.

Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου)
Βοηθοί: Σγαντζός (Πειραιά), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)