ΠολιτισμόςΑρχείο

Εργαστήρι θεατρικής πράξης από το θεατροδρόμιο Ναυπλίου

Την ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 9.00μ.μ. στο ΤΡΙΑΝΟΝ στο Ναύπλιο ξεκινά νέος κύκλος συναντήσεων από το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου:

“Στην προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε την τέχνη του θεάτρου, σκεφθήκαμε ότι ειναι πιο χρήσιμο να ΜΗΝ ξεκινήσουμε ταξιδεύοντας κατ ευθείαν πάνω σ ενα θεατρικό κείμενο . Αλλά να πειραματισθούμε με ασκήσεις και παιχνίδια θεατρικά που ξεκλειδώνουν την φαντασία, καλλιεργούν και προάγουν την ευαισθησία, την επικοινωνία, την επαφή.

Να εξερευνήσουμε μαζί τοπία , άγνωστα μονοπάτια έκφρασης , να γκρεμίσουμε και να ξαναχτίσουμε , να έρθουμε αντιμέτωποι με τον εαυτόν μας και τούς άλλους , και ν αγγίξουμε θεμελιώδη στοιχεία της υποκριτικής τέχνης μέσα από ενα δημιουργικό παιχνίδι θεατρικής απόδρασης.

Ειναι βέβαιο πως ο ρόλος που < υποδύεται > το ερασιτεχνικό θέατρο εχει πολλαπλή σημασία , γιατί σαν ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας — αν μη τι άλλο — αμύνεται , ανακαλύπτει , αρθρώνει τον δικό του λόγο, < συνομιλεί >, επικοινωνεί, γίνεται πομπός και δέκτης του ανθρώπινου πάθους. Βαδίζει πλάι στο καταξιωμένο επαγγελματικό θέατρο απαλλαγμένο απο κάθε λογής ανταγωνιστική διάθεση…

Σας περιμένουμε με χαρά να συνταξιδεύσουμε στο ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ.

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 9.00μ.μ. στο ΤΡΙΑΝΟΝ ΝΑΥΠΛΙΟ ……

Θυμίζω αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες πως πάντα στα θεατρικά μας ταξίδια εφοδιάζουμε την ….βαλίτσα μας μονάχα με επιθυμία και ψυχή .. ! ….καλή μας αντάμωση !!!”

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: τηλ. 6942642419