ΑθλητισμόςΑρχείο

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ διαιτητής από την Αργολίδα

Διαιτητής από την Αργολίδα, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε ομάδα διαιτητών της Superleague που ελέγχονται ως ύποπτοι για αξιόποινες πράξεις, και των οποίων οι τραπεζικοί λογαριασμοί ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί κάτι ενοχοποιητικό εναντίον τους προς το παρόν.

Η αποκάλυψη έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, η οποία πάντως δεν φημίζεται για την αξιοπιστία και την αντικειμένικότητα της. Απ’ ότι φαίνεται βρίσκονται υπό διερεύνηση δύο αγώνες για παράνομο στοιχηματισμό. Πρόκειται για το Πανιώνιος – Βέροια 2-1, στις 20 Ιανουαρίου για το κύπελλο και το Κέρκυρα – Βέροια 4-0, τέσσερις ημέρες αργότερα για το πρωτάθλημα.

Τα στοιχεία έφτασαν στην ΟΥΕΦΑ από την εταιρεία Sportradar, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να τα κοινοποιεί στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη εταιρεία, που συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ για την ανίχνευση κρουσμάτων στοιχηματικής απάτης, στις δύο αναμετρήσεις παρατηρήθηκαν ασυνήθιστα πονταρίσματα στην νίκη του γηπεδούχου στον αγώνα του πρωταθλήματος και στο over στο ματς του πρωταθλήματος.