ΑθλητισμόςΑρχείο

Ηττήθηκε η Ερμιονίδα από την Παναχαϊκή στο Κρανίδι

Δεν τα κατάφερε η Ένωση Ερμιονίδας με αντίπαλο την Παναχαϊκή που πέρασε νικηφόρα από το Κρανίδι χάρη στην 9λεπτη έκρηξη του 2ου ημιχρόνου που της απέφερε δύο τέρματα.

Καθώς λοιπόν το πρώτο 45λεπτο πέρασε χωρίς σκορ, στην επανάληψη οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν στο 68′ ο Μπουντόπουλος επιχείρησε το δυνατό σουτ και ο Πονηρός δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ. Με… κεκτημένη ταχύτητα οι φιοξενούμενοι δεν άργησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Συγκεκριμένα, στο 77′ ήταν η σειρά του Κυβελίδη να… δοκιμάσει το πόδι του και νικώντας τον πορτιέρο της Ερμιονίδας διαμόρφωσε το 2-0 που έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης χαρίζοντας το τρίποντο στους Αχαιούς που έπαιζαν με αρκετές ελλείψεις.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Πονηρός, Παπανικολάου (46′ Κιοσές), Όμο, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Σβόγιτς (55′ Παβίσεβιτς), Βλαχόπουλος (76′ Δωματάς), Τσακόν, Γεωργίου, Κουτσοσπύρος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Άλλα, Στεργίδης, Κοντοχρήστος, Κυβελίδης (90’+1′ Χούσα), Γκαντιάγκα, Ζλατκόφσκι (64′ Κορέτα), Μπουντόπουλος (79′ Φουρλάνος)