ΑθλητισμόςΑρχείο

Γκάφα που μπορεί να κοστίσει βαθμούς από τον Παναργειακό

Είναι όντως ευχάριστο που μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε επιτέλους ένας άνθρωπος που πληρώνει ώστε να φθάσει η ιστορική ομάδα του Παναργειακού εκεί που της αξίζει. Η επένδυση όμως αυτού του ανθρώπου κινδυνεύει να πέσει στον κουβά αφού περιτριγυρίζεται κατά κανόνα από κουτούς και από ανόητους.

Ας παραβλέψουμε τα του φετινού προγραμματισμού και τις συνεχείς αλλαγές προπονητών και παιχτών. Το νέο κατόρθωμα των διοικούντων είναι η δήλωση παίχτη στο φύλλο αγώνα με λάθος αριθμό φανέλας, και συγκεκριμένα του Μακρίδη με τον αριθμό της φανέλας του Μπεκατόρου!

Η κορυφαία αυτή γκάφα έλαβε χώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο παιχνίδι του Παναργειακού με τον Πανελευσινιακό, που δεν φθάνει που το χασε η ομάδα του Άργους, τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη και με το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από το πρωτάθλημα!

Και αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί αν και εφόσον ο Πανελευσινιακός, οι άνθρωποι του οποίου πήραν χαμπάρι το λάθος, υποβάλει ένσταση στα αρμόδια όργανα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportstonoto.gr ο Πανελευσινιακός δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, και θα στείλει το θέμα στην ΕΠΟ, η οποία αν τελικά βεβαιωθεί η εν λόγω παράβαση, είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει τον πειθαρχικό κώδικα, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναργειακός με 8 αγωνιστικές να απομένουν και έχοντας σε γενικές γραμμές ευκολότερο πρόγραμμα από τους “σταχυοφόρους”, διατηρεί ακομα ακέραιες τις ελπίδες του για τον τίτλο. Μία απόφαση όμως για αφαίρεση βαθμών για έναν τόσο ανόητο λόγο, θα ήταν καταδικαστική για τους “Λύκους”.

Μήπως τελικά ο χρηματοδότης θα έπρεπε να εξετάσει σε νέα βάση την επιλογή των συνεργατών του;