ΚοινωνίαΑρχείο

Ακόμα ψάχνουν τα μέλη της σπείρας που διέρρηξε 13 σπίτια στο Ναύπλιο

Βρήκαν τον έναν αλλά συνεχίζουν να ψάχνουν για τους υπόλοιπους κατ’ επάγγελμα διαρρήκτες, που κατάφεραν να παραβιάσουν και να κλέψουν τουλάχιστον 13 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου από τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου δεν έχουν εξακριβώσει ακόμα πόσα μέλη είχε η σπείρα. Μέχρι στιγμής, έχουν ταυτοποιήσει ένα από τα μέλη της και έχουν εξιχνιάσει 13 διαρρήξεις.

Ο 26χρονος τσιγγάνος αναγνωρίστηκε ως ένα από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας που είχε αρπάξει χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα η αξία των οποίων, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ξεπερνά τα 20.000 ευρώ. Όμως, δεν συνελήφθη μια και είχε περάσει το αυτόφωρο, και η δικογραφία που σχηματίστηκε για διακεκριμένες κλοπές και φθορές υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται άγνωστος αριθμός συνεργών του νεαρού, για την ταυτοποίηση των οποίων οι αστυνομικοί εξακολουθούν να διενεργούν έρευνα στο πλαίσιο της προανάκρισης για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης της συμμορίας στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.