ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Άργος: Ψαλίδι 90% στα δημοτικά τέλη για τα καταστήματα του κέντρου

Οι εργασίες για την ανάπλαση στο κέντρο του Άργους, έχουν ως φυσικό επακόλουθο την μείωση της εμπορικής κίνησης και κατά συνέπεια την κατρακύλα του τζίρου των καταστημάτων της περιοχής, έστω και προσωρινά.

Ως ένδειξη σεβασμού ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την μείωση των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις του Κέντρου σε ποσοστό 90%, που σχεδόν ισοδυναμεί με κατάργηση τους για το διάστημα που θα διαρκέσει το έργο.

Όπως ανακοινώνεται από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών:
Σεβόμενοι απόλυτα τους καταστηματάρχες εστίασης, που διατηρούν  τα καταστήματα τους στα σημεία που γίνονται εργασίες της Ανάπλασης του κέντρου του Άργους, μετά από  εισήγηση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου,  η οικονομική επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών  και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισαν ομόφωνα την μείωση κατά 90% από τα έως τώρα ισχύοντα τέλη της Ζώνης Α, για το έτος 2015.  

Παρόλο, που για μεγάλο χρονικό διάστημα τα καταστήματα αυτά εργάστηκαν  ή θα εργαστούν τους πρώτους ή και τους τελευταίους μήνες του έτους, η δημοτική αρχή αποφάσισε λόγω της μεγάλης αναστάτωσης, να ψηφίσει αυτό το ευνοϊκό μέτρο, αντιλαμβανόμενη την όχληση που δημιουργείται από τις εργασίες και χωρίς να συνυπολογίσει τους μήνες εργασίας. Το Άργος αλλάζει, γίνεται καλύτερο και με το πέρας των εργασιών θα απολαμβάνουν όλοι τα μεγάλα οφέλη της Ανάπλασης του κέντρου.