ΚοινωνίαΑρχείο

Πόσες κάλπες θα υπάρξουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Θα είναι τρεις; Αυτό τουλάχιστον ζητάει ο Επιμελητηριακός Συνδυασμός Αναπτυξιακή Δύναμη με επικεφαλή τον Χάρη Μαυράκη, και πλέον συμφωνεί και ο πρόσφατα αποχωρήσαντας από την παράταξη Δαμούλου, Δημήτρης Μαγκλάρας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του κ. Δ. Μαγκλάρα – πρόσφατα αποχωρήσας από την παράταξη του κ. Δαμούλου – ότι επιθυμεί επιτέλους και αυτός 3 κάλπες  (σε Άργος – Ναύπλιο – Κρανίδι) για τις επόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου, χαιρετίζουμε με θέρμη την προσχώρησή  του στην απο τετραετίας πρότασή μας. !!   

Από τις προηγούμενες ήδη εκλογές, ζητούσαμε να υπάρξουν 3 κάλπες, κάτι που η παράταξη του κ. Δαμούλου ( με μέλος της τότε τον κ. Μαγκλάρα ) αρνήθηκε με πρόσχημα το οικονομικό κόστος.

Χαιρετίζουμε λοιπόν την συμφωνία του παραιτηθέντος Αντιπροέδρου με την δική  μας πρόταση, που παραμένει σταθερή στη δημοκρατικότητα και την ευρεία συμμετοχή όσο το δυνατό περισσότερων επιχειρηματιών από  ολόκληρη την Αργολίδα. Εστω και αν χρειάστηκε πρώτα να παραιτηθεί από Αντιπρόεδρος και να ανεξαρτητοποιηθεί  από την παράταξη του κ. Δαμούλου – τρίτος παραιτηθείς μέσα σε αυτήν την θητεία.  !!!  

Διότι φυσικά δεν είμαστε εμείς που φοβόμαστε τη ευρεία συμμετοχή.

Θέλουμε όλοι να έρθουν να ψηφίσουν και να συμμετέχουν ενεργά για ένα Επιμελητήριο – εργαλείο για τον Επιχειρηματία.

Επειδή όμως σημασία τελικά  έχει να υπάρξει όντως μεγάλη συμμετοχή, ειδικά σε μιά τόσο κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για τις Επιχειρήσεις, 

Καλούμε τον κ. Δαμούλο ως Πρόεδρο σήμερα  να φέρει το θέμα για 3 κάλπες (σε Άργος – Ναύπλιο – Κρανίδι ) στο επόμενο Δ.Σ. και να το υπερψηφίσει και αυτός και η παράταξή του !!!