ΚοινωνίαΑρχείο

Κόβουν το πάρκινγκ στο λιμάνι λόγω της έκθεσης

Από τις 2 έως τις 6 Μαΐου, ο Δήμος Ναυπλιέων και η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού θα διοργανώσουν  το 2ο Mediterranean Yacht Show στο Ναύπλιο. Μια εκδήλωση που θα βοηθήσει το θαλάσσιο τουρισμό και κατ΄επέκταση τον Ελληνικό τουρισμό.

Έπειτα από την περσινή πολύ επιτυχημένη πρώτη εμφάνιση, στη φετινή δεύτερη έκθεση θα συμμετέχουν πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα σκάφη και πάνω από 200 yacht brokers. Επίσης, το Mediterranean Yacht  Show, στο οποίο θα εκτεθούν επανδρωμένα επαγγελματικά σκάφη με ελληνική και κοινοτική σημαία, θα ξεκινήσει μία ημέρα μετά τη λήξη του αντίστοιχου Show στη Γένοβα, επιτρέποντας σε πολλούς επισκέπτες να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα για να δουν την έκθεση του Ναυπλίου.

Την περίοδο της έκθεσης και συγκεκριμένα κατά το χρονικό διάστημα από 28/04/15 έως και 07/05/15, όπως και πέρσι, θα απαγορεύεται η στάθμευση αυτοκινήτων στο νότιο προβλήτα λιμένος Ναυπλίου και συγκεκριμένα από την γωνία του Τελωνείου έως και την είσοδο Καραμανλή.

Φέτος μάλιστα λόγω του μεγάλου αριθμού των σκαφών, θα απαιτηθεί περισσότερος χώρος ελλιμενισμού σε σχέση με πέρσι, με αποτέλεσμα να καταληφθεί σχεδόν όλο το λιμάνι από τα προς έκθεση σκάφη.