Αρχείο

Ανάδειξη εργολάβων για έλεγχο δακοπληθυσμών

Περιφέρεια Πελοποννήσου
Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας
Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής
Αριθμός  Διακήρυξης: 4517/17-04-2015
 
Η  Περιφέρεια Πελοποννήσου, Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας,  διακηρύσσει  ότι  θα  διενεργηθεί διεθνής τακτικός μειοδοτικός διαγωνισμός με ανοικτή διαδικασία, με έγγραφες και σφραγισμένες   προσφορές για την  ανάδειξη   εργολάβων για το έργο «Παροχή υπηρεσιών για τον έλεγχο των δακοπληθυσμών με τη μέθοδο της παγιδοθεσίας με παγίδες τύπου Mcphail στους ελαιώνες στα πλαισια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας» και για το διάστημα  από την 10-06-2015  έως  01-11- 2015.
Ο  διαγωνισμός  αναφέρεται  σε 4.962.900 προστατευόμενα  ελαιόδενδρα της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.
Το έργο υποδιαιρείται σε τέσσερα τμήματα τα οποία αντιστοιχούν στους τέσσερις Δήμους της ΠΕ Λακωνίας που λαμβάνουν μέρος στο Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2015 και οι προσφέροντες μπορούν να δώσουν προσφορά για όλο το έργο είτε για ένα ή περισσότερα τμήματα.
Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προσφέροντες για όλη τη διάρκεια ισχύος της σύμβασης. Ο χρόνος λήξης επίδοσης των προσφορών που κατατίθενται αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο είναι η προηγούμενη εργάσιμη ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού και ώρα 14:30 στην  Γραμματεία της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Λακωνίας, Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας, 2ο χιλ. Ε.Ο. Σπάρτης-Γυθείου.
Προσφορές μπορούν να αποστέλλονται και ταχυδρομικά στην πιο πάνω Δ/νση  με ευθύνη του προσφέροντα αρκεί η παραλαβή τους να έχει γίνει επί αποδείξει, μέχρι και την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα διαγωνισμού, ήτοι την 12-06-2015 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30. Προσφορές οι οποίες θα κατατεθούν μετά την ανωτέρω προθεσμία θα επιστρέφονται ως εκπρόθεσμες. Αν οι υποβαλλόμενες δια χειρός ή αποστελλόμενες ταχυδρομικά προσφορές δεν εκπληρώνουν τα παραπάνω δε λαμβάνονται υπόψη και επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγιστούν. Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.
Ο διαγωνισμός θα γίνει ενώπιον της Αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού  την 15-06- 2015  ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου (2ο χλμ. Ε.Ο.Σπάρτης-Γυθείου) Π.Ε.Λακωνίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σύμφωνα με  τους όρους που περιέχονται στην αριθμ. 4517/17-04-2015 προκήρυξη.
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 124.617,58 € (συμπ. ΦΠΑ), το οποίο είναι και το ανώτατο όριο για την υποβολή προσφορών. Η δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις δακοκτονίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Περιφερειών».
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος, στο σύνολο ή σε τμήμα, μπορεί να γίνει ολοκλήρωση του διαγωνισμού με διαπραγμάτευση (εξαιρετικά με απευθείας ανάθεση).
Ο χρόνος ισχύος της σύμβασης θα είναι από της υπογραφής της συμβάσεως έως την 1-11-2015.
Η διακήρυξη θα δημοσιευθεί στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.ppel.gov.gr
Περισσότερες  πληροφορίες  παρέχονται  στα  γραφεία  της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λακωνίας   στα τηλέφωνα  2731363330 και 2731336333 , φαξ 2731022316  στο τμήμα  Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού ελέγχου στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας  στο 2ο χλμ Εθνικής Οδού  Σπάρτης Γυθείου.
 
Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ