ΑθλητισμόςΑρχείο

Πρωτιά για την Μαρία στο Πανελλήνιο

Μία ακόμα διάκριση για την Μαρία Κουκουμέλου του ΓΑΣ ταεκβοντό Άργους που κατέκτησε την πρώτη θέση στα 63 kg νεανίδων, στο Πανελλήνιο της Χαλκίδας για τις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Μαΐου 2015.

Ο ΓΑΣ Ταεκβοντό Άργους συμμετείχε συνολικά με 4 αθλητές και αθλήτριες με την Μαρία να ξεχωρίζει αφού κατάφερε μετά από 5 νικηφόρους αγώνες να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2015 και ταυτόχρονα να πάρει και το πολυπόθητο εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στη Riga της Λετονίας τον προσεχή Οκτώβριο.

Η Μαρία Κουκουμέλου και ο Παναγιώτης Τρίχας πήραν μετάλλια στην παρθενική τους εμφάνιση στις κατηγορίες των νεανιδων και εφήβων αντίστοιχα, καθώς ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά των κατηγοριών τους.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Παναγιώτης Τρίχας στα 51 kg εφήβων, όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Κανέλλος, δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα του πανελληνίου πρωταθλήματος, αφού και η Μαρία και ο Παναγιώτης, έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στη κατηγορία των νεανίδων και των εφήβων αντίστοιχα αφού ήταν οι μικρότεροι ηλικιακά των κατηγοριών τους και κατάφεραν η μεν Κουκουμέλου να ανεβεί στο ψηλότερο σκαλοπάτι και να πάρει μία θέση στην εθνική ομάδα, ο δε Τρίχας να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και αν η τύχη δεν ήταν λίγο εναντίον του θα μπορούσε και παραπάνω.