ΠολιτικήΑρχείο

Τι είπε ο Τατούλης μετά την συναντησή του με τον Παυλόπουλο

Συνάντηση είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τους περιφερειάρχες της χώρας, μεταξύ των οποίων και με τον Πέτρο Τατούλη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε δηλώσεις που έκανε μετά την συνάντηση στάθηκε στα προλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα, τα οποία για να λυθούν, όπως ισχυρίστηκε, απαιτείται να υπάρχει ακομμάτιστος πατριωτισμός και όχι επανίδρυση του κομματικού κράτους, όπως προσπαθεί να κάνει μέχρι τώρα η κυβέρνηση, καταπατώντας τις προεκλογικές της υποσχέσεις.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πέτρος Τατούλης μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:
«Η προσπάθεια επανίδρυσης του κομματικού κράτους συνιστά τη μεγαλύτερη αντιμεταρρυθμιστική πολιτική που αποδομεί οποιαδήποτε μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε άμεσα και πρώτα απ’ όλους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Οι απόψεις της αριστεράς και του Σύριζα για αξιοκρατία, διαφάνεια και διαύγεια αποδεικνύονται προεκλογικές επικλήσεις για να κλέψουν την ψήφο και την καρδιά των πολιτών.

Τη στιγμή που η εθνική προσπάθεια βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης, ο άδολος ακομμάτιστος πατριωτισμός αποτελεί απαραίτητη συνθήκη για την επίτευξη βιώσιμης λύσης στο πρόβλημα της χώρας».