ΟικονομίαΑρχείο

Άνοιξε η Περιφερειακή Έκθεση Αργολίδας

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης η Περιφερειακή Έκθεση Αργολίδας, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου – Νέας Κίου, στον χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. Η ημέρα κύλησε χαλαρά με τους επισήμους να βγάζουν λόγους και τον κόσμο να αναμένει να τελειώσουν για να κοπεί η κορδέλα και να ανοίξει η έκθεση. Την κορδέλα έκοψε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Π. Σγουρίδης, ενώ τον αγιασμό έκανε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα της άμεσης επαφής σε έναν ενιαίο χώρο, με τις επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά της περιοχής αναζητώντας αξιόπιστες λύσεις σε ότι ψάχνει.

Ενδιαφέρουσες για το κοινό είναι οι επόμενες ημέρες μέχρι και την Κυριακή. Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή η Περιφερειακή Έκθεση Αργολίδας θα λειτουργεί από τις  5.30 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ. Το Σαββατοκύριακο θα λειτουργεί όλη μέρα, από τις  10.00 π.μ. έως τις 10.30 μ.μ.

Κατηγορίες Εκθεμάτων: Αγροτικοί Συνεταιρισμοί – Χυμοί – Ελαιόλαδο – Ελιές – Σαπούνια,  Ανάπτυξη νέων Τεχνολογιών, Είδη Συσκευασίας, Ανεμομείκτες,  Ζωοτροφές – Κτηνοτροφικά, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές – Ηλεκτρικά Είδη, Ανθοκομικά – Φυτά, Μονωτικά – Δομικά Υλικά – Πατώματα, Αυτοκίνητα – Ποδήλατα – Υγραεριοκίνηση, Μεταλλικά Κτίρια – Μηχανουργεία, ΚΤΕΟ – Φανοποιεία – Ανακύκλωση,  Μ.Μ.Ε. – Εκδόσεις – Τυπογραφεία, Βιομηχανικά Ορυκτά – Πομόνες, Τρόφιμα – Ποτά – Κομπόστες, Γεωργικά Μηχανήματα – Εργαλεία,  Μελισσοκομικά, Γύψινες Διακοσμήσεις, Χειροποίητα Τρόφιμα,  Διαφημιστικά Γραφεία, Παιδικές Εκδηλώσεις, Ενεργειακά Τζάκια – Σόμπες, Πισίνες, Έπιπλα – Γλυπτά, Πράσινη Ενέργεια – Φωτοβολταϊκά, Έπιπλα Κουζίνας – Κουφώματα, Συστήματα Ασφαλείας, Είδη Γραφείου – Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Φωτιστικά – Φωτοτυπικά, Είδη Υγιεινής – Μάρμαρα, Ψύξη – Θέρμανση – Κλιματισμός.

Η έκθεση επιδιώκεται από το Επιμελητήριο να αποτελεί κάθε φορά μία από τις κορυφαίες εκφράσεις της επιχειρηματικής παρουσίας και δραστηριότητας στο Νομό.

Πρόκειται για την  11η Περιφερειακή Έκθεση Αργολίδας. Ξεκίνησε το 1995 και επαναλαμβάνεται κάθε δύο χρόνια με στόχο να προωθεί την ανάπτυξη, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος: 

«Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία του Νομού Αργολίδας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προβολή και προώθηση των προϊόντων του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία της ενημέρωσης για νέες συνεργασίες και νέες αγορές. Η φετινή έκθεση αποτελεί για μας μία συνέχεια σημαντική τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για το θεσμό της ίδιας της έκθεσης.

Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας στεκόμαστε δίπλα στον έλληνα επιχειρηματία και προχωράμε στην διοργάνωση της 11ης Έκθεσης – Αργολίδα 2015, στο κτίριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι ο πραγματικός σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να σταθεί δίπλα στον επιχειρηματία, να τον βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, δείχνοντας του ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η ανταπόκριση των εκθετών μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά».

Επιπρόσθετα στη μόνιμη πλέον ιστοσελίδα της έκθεσης www.argolisexhibition.gr υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις καθημερινές παράλληλες ενημερωτικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις που αφορούν σημαντικές θεματικές ενότητες όπως η Γεωργία, ο Τουρισμός, τα τοπικά προϊόντα, η κοινωνική επιχειρηματικότητα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και η ανάπτυξη των εξαγωγών.