ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Αρωγός στις τοπικές επιχειρήσεις ο Δήμος Ναυπλιέων

Πρόσκληση στις επιχειρήσεις του Δήμου Ναυπλιέων να συμμετάσχουν στην 11η Περιφερειακή Έκθεση του Επιμελητηρίου Αργολίδας, μέσω του περιπτέρου του Δήμου, έκανε με συνέντευξή του ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων Παύλος Χρηστίδης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να προβληθούν και δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν αυτόνομη προβολή.

Ο Παύλος Χρηστίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο Ναυπλιέων η συμμετοχή του στην 11η έκθεση του Επιμελητηρίου Αργολίδας, μετά και την χθεσινή ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Η έκθεση που προβάλλει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα της Περιφέρειας και ειδικότερα του Δήμου μας γίνεται στα κτίρια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου και έχει στόχο την ανάδειξη προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής. 

Καλούμε όλους τους δημότες μας να επισκεφτούν την έκθεση, καθώς και το περίπτερο του Δήμου μας, στο οποίο μπορεί να φιλοξενηθεί κάθε επιχείρηση και επαγγελματίας, ο οποίος δεν είχε τη δυνατότητα της αυτόνομης προβολής.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Δήμος θα είναι πάντα αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες».