ΑθλητισμόςΑρχείο

Δείτε το αφιέρωμα της ΝΕΡΙΤ στον Αργείο πρωταθλητή Μάριο Τσουρδίνη

Το επεισόδιο με τίτλο “Το να είσαι αθλητής“, με την επιμέλεια της Θεοδοσίας Γραμματικού, μεταδόθηκε την Τρίτη το απόγευμα από την Κρατική Τηλεόραση.

Τι σημαίνει να είσαι αθλητής που ασχολείται με τον πρωταθλητισμό; 

Ο Μάριος Τσουρδίνης είναι ένας αθλητής που έχει δώσει σχεδόν όλη του τη ζωή, στη μεγάλη του αγάπη, το Taekwondo. Έχει πάρει πολλά μετάλλια στο εξωτερικό και στην Ελλάδα και το μεγάλο όνειρο είναι μια διάκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς προβάλλονται οι νέοι επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αθλητές που καινοτομούν και δημιουργούν με τις ίδιες τους τις δυνάμεις. 

Η κάμερα καταγράφει τη ζωή του μια μέρα, μέσα από την οποία φανερώνονται οι διάφορες πτυχές του το τι σημαίνει να είσαι αθλητής.

Οι χαρές, οι λύπες, οι δυσκολίες, τα καθημερινά άγχη. Σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα εδώ και 10 χρόνια.

Η σειρά ντοκιμαντέρ αναδεικνύει τα ιδιαίτερα γνωρίσματα και πλεονεκτήματα της νέας γενιάς των συμπατριωτών μας, αυτών που θα αναδειχθούν στους αυριανούς πρωταθλητές στις Επιστήμες, στις Τέχνες, στην Κοινωνία. 

Οι στερήσεις που θα φάνταζαν τρομακτικές για ένα νέο της ηλικίας του, γι’ αυτόν είναι απλώς ο δρόμος στο να συνεχίσει να προσπαθεί για να γίνει κάθε μέρα καλύτερος στο άθλημα που επέλεξε να τον συντροφεύει για όλη του τη ζωή. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟ.