ΡεπορτάζΑρχείο

Μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου για την έκθεση του Επιμελητηρίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η Περιφερειακή Έκθεση Αργολίδας που διοργανώνεται κάθε διετία από το Επιμελητήριο του νομού. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ιδιαίτερα τις απογευματινές και βραδινές ώρες του Σαββάτου και της Κυριακής, όπου και επικράτησε το αδιαχώρητο.
 

Πιο άνετα μπόρεσαν να περιηγηθούν στα περίπτερα όσοι επέλεξαν να επισκεφθούν την έκθεση τις υπόλοιπες μέρες και ώρες.
 

Όλοι πάντως φαίνεται πως έμειναν ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα:

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ έμεινε το Επιμελητήριο Αργολίδας γιατί κύλησαν όλα ομαλά και κατάφεραν να φύγουν οι επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού η διοργάνωση ήταν άριστη από κάθε άποψη.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ έμειναν οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν γιατί προβλήθηκαν μπροστά σε μεγάλο κοινό και ήρθαν σε επαφή με εν δυνάμει πελάτες τους.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ έμειναν οι φορείς που συμμετείχαν γιατί είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις δράσεις τους.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ έμειναν οι πολιτευτές και τοπικοί άρχοντες γιατί είχαν την ευκαιρία για ακόμα μία φορά να μοστραριστούν μπροστά στις κάμερες.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ φαίνεται πως έμειναν και αρκετά ΜΜΕ, κυρίως ηλεκτρονικά, γιατί κατάφεραν να μαζέψουν δηλώσεις και φωτογραφίες για ακόμα μία φορά από τους αγαπημένους τους πολιτικούς και αιρετούς, κάνοντας παράλληλά και κάποιες χρήσιμες γνωριμίες με τους εκθέτες.

Και τέλος ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ έμειναν οι επισκέπτες γιατί τους δόθηκε η δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με τοπικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και ορισμένοι εξ’ αυτών, αν και όχι πολλοί, να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές που τους προσφέρθηκαν για το διάστημα της έκθεσης. Κάποιοι από αυτούς μας δήλωσαν πως βρήκαν τελικά αυτό που έψαχναν και πως σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους τις αμέσως επόμενες ημέρες.
 

Η επιτυχία της έκθεσης ίσως θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις τους διοργανωτές για το αν θα έπρεπε το event να γίνεται σε ετήσια βάση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επιχειρηματίες της περιοχής να έρχονται συχνότερα σε άμεση επαφή με υποψήφιους πελάτες τους.
 

Επίσης ίσως θα ήταν χρήσιμο στα ίδια πλαίσια να γίνονται μέσα στον χρόνο και κάποιες θεματικές εκθέσεις που να εστιάζουν σε οικονομικούς κλάδους που μπορούν να ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας και να φέρουν περαιτέρω ανάπτυξη στην περιοχή.
 

Όπως και να χει η 11η Περιφερειακή Έκθεση Αργολίδα 2015 πέτυχε το σκοπό της, να στηρίξει δηλαδή τον επιχειρηματία του Νομού Αργολίδας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προβολή και προώθηση των προϊόντων του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία της ενημέρωσης για νέες συνεργασίες και νέες αγορές.