ΑθλητισμόςΑρχείο

Τα βρήκε σκούρα η Ερμιονίδα στα Ψαχνά

Παρότι η Ερμιονίδα έλεγχε το ματς, τελικά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή σε κάποιο τέρμα, αλλά αντίθετα με γκολ στην κόντρα επίθεση έμεινε πίσω στο σκορ. Ο Ηρακλής με αυτή του τη νίκη βρίσκεται στην προτελευταία θέση της  βαθμολογίας, αλλά με τους έξι βαθμούς, μπορεί να ελπίζει στην παραμονή στην FootballLeague.  Για την Ερμιονίδα, η ήττα, δεν δημιούργησε προβλήματα καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 11 βαθμούς.  

Ο Πουλάκος, στην αντεπίθεση στο 41 με πλασέ, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή.  Στο 73 Ράντι εκμεταλλεύτηκε λάθη των αμυντικών της Ερμιονίδας και με εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.

Ηρακλής Ψαχνών (T. Kαβακάς): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου Β., Ράντι, Ενρίκο, Ραπτάκης, Τσιμόντζι, Παληγεώργος, Σικαλιάς, Πολίτης(46 Ιβκοβιτς) , Πουλάκος(60΄  Τσούπρος)

Ερμιονίδα (Ρ. Μπολάνο): Πονηρός,Ταπέ(59 Παβίσεβιτς) , Ιασωνίδης, Τούντοριτς, Δωματάς(46’ Ομο), Κιοσές, Κουτσοσπύρος, Μουσταφίδης, Τσακόν, Μηλιώτης, Συμελίδης.