ΑθλητισμόςΑρχείο

Οι Ελβετοί ξανάρχονται στο Άργος

Στο Άργος θα βρεθεί η Ελβετική Wacker Thun, η φιναλίστ και αντίπαλος του Διομήδη στον τελικό του Challenge Cup το 2012, συμμετέχοντας στο φιλανθρωπικό τουρνουά «Βαγγέλης Δεμοίρος», το οποίο θα διεξαχθεί στην περιοχή μας από 3 έως 10 Αυγούστου 2015.

Η πρωταγωνίστρια του Ελβετικού Πρωταθλήματος, η οποία έχει στις τάξεις της τον γνωστό σε όλους μας και πανάξιο αθλητή Γιώργο Χαλκίδη, ανταποκρίθηκε θετικά και με μεγάλη χαρά στο κάλεσμα του Διομήδη, προκειμένου να πραγματοποιήσουν από κοινού το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Μαζί με τον Διομήδη και την Wacker Thun στο «Βαγγέλης Δεμοίρος» θα συμμετέχουν δύο ακόμα ελληνικές ομάδες της Α1 Ανδρών, δίνοντας έτσι ιδιαίτερο κύρος και αξία στο εν λόγω φιλανθρωπικό τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται από τον Διομήδη, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Το Άργος τον Αύγουστο θα γίνει για μια ακόμη φορά σημείο αναφοράς του Ελληνικού handball, αναδεικνύοντας την τεράστια προσπάθεια του Διομήδη για προώθηση του αθλήματος, αλλά και τονίζοντας την κοινωνική του προσφορά, καθώς τα έσοδα του τουρνουά θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι φίλοι του Διομήδη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν ή και περισσότερους (ανάλογα με το πρόγραμμα του τουρνουά) αγώνες μεταξύ των “Λύκων” και των Ελβετών, φέρνοντας στη μνήμη μας βεβαίως τους συγκλονιστικούς τελικούς του 2012.

Η Wacker Thun με τη σειρά της, θα φιλοξενήσει την ομάδα μας σε μετέπειτα χρονικό διάστημα στην Ελβετία, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Διομήδη να συμμετέχει και αυτός σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά, που θα πραγματοποιήσουν οι Ελβετοί.